Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Overzicht Kennedymarsen in Nederland

Wandelen terwijl de dag nog moet beginnen, de ontwakende natuur, vastberadenheid om die 80 kilometer te volbrengen, en tot slot de finish als beloning, of verlossing. Een Kennedymars lopen is een bijzondere ervaring.

Hoe herken je een tekenbeet en hoe te verwijderen?

Nu de temperaturen stijgen, neemt ook de kans toe dat je tijdens je wandeling een tekenbeet oploopt. Hoe herken je een tekenbeet en hoe kan je deze verwijderen? En wanneer moet je een bezoek brengen aan de huisarts? Lees snel verder voor meer informatie.

 

30e Drentse Wandelvierdaagse

- DONDERDAG 10 MEI T/M ZONDAG 13 MEI 2018 - ODOORN -
Deze vierdaagse brengt je door het afwisselende Drentse landschap. Behalve door natuur kom je door plaatsen als Odoorn, Klijndijk, Exloo, Valthe, ’t Haantje, Weerdinge, Schoonoord en Buinen.

De N70: hoge heuvels en diepe dalen

De N70 klinkt als een drukke autoweg, maar het is een wandelroute dwars door het stuwwallenlandschap bij Nijmegen, Beek-Ubbergen en Berg en Dal. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers die van een pittige wandeling houden.

Noviomagumtocht


- ZONDAG 29 APRIL  2018 - HEILIGE LANDSTICHTING -
Vanuit het dorp Heilig Landstichting krijg je een mooie tocht door het stuwwallenlandschap bij Groesbeek voorgeschoteld. Je wandelt door de bossen tussen Groesbeek, Berg en Dal en Mook. Alle routes gaan voor het grootste deel over bospaden.

Vorarlberg: Momenten vol poëzie

In het westen van Oostenrijk tussen de Bodensee en Arlberg komen natuur, architectuur en natuur samen. De deelstaat Vorarlberg is verdeeld in vijf verschillende regio’s met elk een eigen karakter: Montafon, Alpenregion Vorarlberg (Brandnertal, Klostertal, Großes Walsertal), Bregenzerwald, Lech Zürs am Arlberg en Kleinwalsertal.

 

De Lowe Alpine AirZone Camino Trek is vernieuwd!

Wandel je graag in warme gebieden? Speciaal voor de langeafstandswandelaars onder ons introduceert Lowe Alpine dit jaar de vernieuwde AirZone Camino Trek. Een bijzonder goed ventilerende, comfortabele en lichtgewicht rugzak voor meerdaagse trekkings en dagwandelingen.

                               
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.

gegevens bijwerken of uitschrijven