Update bar: Echoput GOES WILD |
|
Ook zijn wij weer een stapje verder in de ontwikkeling van Echoput GOES WILD. Naast de iconische wandschildering hebben wij op de tegenovergelegen wanden een tijdreis gecreëerd van onze ruim 60 jaar rijke Echoput geschiedenis! Zodra u de bar binnenstapt begint uw tijdreis in het verleden om bij het nieuwe terras in het heden te eindigen. Ook verwennen wij u natuurlijk graag met de nieuwe gerechten van onze nieuwe nieuwe kaart. Komt u snel een kijkje nemen en bovenal; proeven? |
|
|
Ganzenlever In drie verschillende bereidingen met rode bietjes en een jus van Madeira. *** Doperwt Met een sauce Soubise, gepocheerde kwarteleitjes, peultjes en wilde jonge brandneteltoppen. *** Tongschar Gegrild, asperges uit de oven met koolzaadolie, sauce Hollandaise en crème van peterselie. *** Lamsbout Gelakt met kappertjes en zonnebloempitten, meiknol van de barbecue, raapstelen, knoflook en een saus van gefermenteerde paddenstoel. *** Melk chocolade Geserveerd met roomijs van zwarte thee en extract van spar. |
|
|
Echoput mogelijkheden, privé en zakelijk: Kookworkshop |
|
De Echoput Kook- en Wijnschool in Apeldoorn geeft kookcursussen voor beginners en gevorderden, maar ook losse kookworkshops als programmaonderdeel van een- of meerdaagse vergaderingen of trainingen en als teambuilding. Uniek zijn onze cursus Wild en Wildbereiding. In de Echoput Kook- en Wijnschool dragen we graag onze kennis over door onze kookcursussen, kookworkshop, wijn-spijs diners, wijncursussen en proeverijen. Voor groepen (minimaal 12 personen) maken we aparte programma’s. Professionals kunnen terecht bij de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse. |
|
|
|
| |
|