De hele maand juni serveren wij dit onderstaande kreeftenmenu. De gerechten zijn ook los te bestellen.
Kreeftje in de mist Licht gerookte kreeft - salade van zeekraal - zoetzuur van radijs - romige gel van dragon - besneeuwd met een sneeuw van vanille en olijfolie.
***** Kreeftensoep 'als vanouds' Met bijpassende garnituren en extra veel kreeftenvlees.
***** Kreeft met vanille en witte chocolade Kreeftenvlees gegaard met roomboter - risotto gekookt in kreeftenvocht en op smaak gebracht met witte chocolade - kleurrijke rollade van courgette en geraspte kaas - luchtige vanille botersaus.
***** Kreeft op Japanse wijze Met sake gegaard kreeftenvlees - krokant gebakken met sesam gepaneerde zwezerik - krokant gebakken sushi rijst - warm zoetzuur van radijs - dressing van limoen, koriander, verse gember en hoisinsaus.
***** Trotse macaron Huisgemaakte macaron van framboos en witte chocolade - gele room van vanille en yoghurt - ijs van witte chocolade met framboos.
Dagschotel
De dagschotel is vanaf dinsdag tot en met donderdag te bestellen tegen de aantrekkelijke prijs van €13,50 of €15,00.
Dinsdag 30 mei t/m donderdag 1 juni Gehaktbrood uit Azië € 15,00
Dinsdag 6 juni t/m donderdag 8 juni “Springer”Bouillabaisse € 13,50
Dinsdag 13 juni t/m donderdag 15 juni Onbeperkt asperges eten € 15,00
Dinsdag 20 juni t/m donderdag 22 juni Springer’s grillmaster € 15,00
Dinsdag 27 juni t/m donderdag 29 juni Javaanse saté € 13,50
Dinsdag 4 juli t/m donderdag 6 juli Indonesische tapas schotel € 15,00
Dinsdag 11 juli t/m donderdag 13 juli Pulled Pork BBQ dish € 13,50
Dinsdag 18 juli t/m donderdag 20 juli Gekonfijte parelhoenboutjes € 13,50