Koidream
Naar de website Uw mening wordt gewaardeerd Openingstijden

De grootste Aquaria-, Koi-
en vijvervis-specialist van Gelderland!


Ervaar het gemak van
online winkelen op onze nieuwe webwinkel koidream.com


Beste Heer John Do

Hemelvaartsdag  10 mei 2018 geopend  van 10:00 tot 17:00 uur

Dit keer een iets andere nieuwsbrief dan u gewend bent. Wij zijn Mayke Ankone (19) en Martine Kok (19) Wij doen de opleiding Diergedrag op het Helicon MBO Velp. Wij zitten in ons 3e leerjaar en lopen voor onze opleiding stage bij Koidreams in Valburg. Voor onze stage hebben wij een super leuke opdracht gekregen om iets orgineels te organiseren. Wij gaan terwijl u lekker aan het shoppen bent uw kinderen vermaken door ze te schminken in het thema van Koidream.

Dit zal plaats vinden op Donderdag 10 mei 2018 / Hemelvaartsdag van 10:30 tot 12:00 uur. Wees van harte welkom! Wij vinden het super leuk als u langs komt met uw kids.

 

Wist je dat....

Steuren

 

(lepelsteur)

Een schitterende vis zoals de lepelsteur die hier bovenstaat op de foto zie je ze zelden in het echt. De Steur is een vis die miljoenen jaren rondt zwemt op deze aardbol en behoort tot de beenvissen. Helaas worden steuren in de natuur met uitsterven bedreigd! Dat komt omdat vissers deze vissen vangen, ze open snijden en de kaviaar er uit halen. Gelukkig lukt het vandaag de dag om deze vis te kweken, en je ziet ook dat bepaalde rivieren waar deze steuren voorkomen dat de huidige populatie met eventueel ondersteuning van jonge pootvis zich aardig herstelt.

De meeste mensen hebben zoiets van een steur, is een steur.... maar schijn bedriegt! Je hebt meerdere soorten Steuren (De orde Acipenseriformes omvat 2 families: de Polyodontidae (Lepelsteuren, 2 soorten) en de Acipenseridae (steuren, 23 soorten en 7 ondersoorten).

klik op de foto hierboven voor meer info.

 

Zeewater liefhebber opgelet!!

Wij verwachten voor pinksterweekend een nieuwe import van zeevis!! Want het begint toch wel leeg te raken allemaal. Dus wordt vervolgd!

Tropische vissen liefhebbers kunnen hun hart weer ophalen op de Discus afdeling, woensdag 8 mei is de planning dat stendker komt en zitten we weer goed gevuld met mooie vis. Ook de gewone tropische vissen afdeling zit gevuld, dus er valt genoeg te kiezen.

Vijverliefhebbers opgelet!!

Wij hebben afgelopen week aardig wat koi`s en mooie vlinderkoi`s binnen gekregen. Ze moeten nog wel even wennen aan het koude water hier, maar ze zitten al goed op het voer. mocht u het leuk vinden, kom gerust kijken!! Goudvissen, Winde`s, Meervallen etc. kunnen al de vijver in. Check wel even onze site bij onderdeel vijvervissen wat er op voorraad is, of mail of bel ons even!

Een Tip:

Neem altijd een watermonster van het water waarmee u uw vijver of Aquaria wilt vullen. Ook als u leidingwater neemt want met name de hardheid verschilt sterk van streek tot streek. Want alle opgeloste stoffen reageren met elkaar, alles vormt een evenwicht en als de concentratie van de ene stof verandert, veranderen de concentraties van de andere stoffen mee. Dus hou uw water waarde in de gaten, want het gebeurt vaak genoeg dat u een vis koop die goed is, maar dat hij de volgende dag plat lig, dit komt omdat de vissen die er al in zitten langzaam met het water mee gegaan zijn, terwijl de nieuwe vissen dan als het ware een klap krijgen wat een gevolg met zich mee brengt!

 

Koidream, wij helpen u graag!

 

Velen Soorten mooie Vijvervissen!!

Goede bacterien in de vijver zijn onmisbaar!! Er wordt veel aangeboden, alleen laat je niet alles in de hand drukken... Wij werken hier graag met Eco Treath! Meer info klik op de foto!!

Fishtale laat zien dat goed voer niet duur is!! Wij gaan de strijd aan met het dure importvoer! Die niet gericht zijn op de hollandse omstandheden!!

Last van Algen, Koidream biedt velen oplossingen!!

 

Kom gerust langs om te kijken, wij hebben de grootste collectie vijvervissen in de Regio!!!

 

Wij zijn Groothandel - Verdeler van oa; OASE Vijverproducten, Fishtale Koi en Visvoer, Fishtale Medicijnen en Waterverbeteraars,  EcoTreat, Malamix..... Voor handelaar, Hovenier en Particulier!!

Handelaren opgelet, mail naar info@koidream.com en vraagt onze handelaars-prijslijst aan!!!

Bestellen kan voor particulieren ook via de webshop, bij orders tot 100,- euro rekenen wij 7,- euro verzendkosten binnen Nederland! Hele kleine dingen, die per enevelop verstuurd kunnen worden rekenen wij nog minder!! Order boven de 100,- euro zijn gratis, mits het verzendtechnisch mogelijk maakt... 

LET OP ELKE VRIJDAG HEBBEN WIJ KOOP AVOND TOT 20:00 UUR!!

Winkeliers, Groothandels, Hovenier en kwekers, kunnen ook buiten de openingstijden op afspraak terecht bij Koidream! Uw leverancier op het gebied van Vijvervissen, Japanse Koi, Eigenkweek Koi, Waterplanten, Vijverpompen, Vijververlichting en velen andere Vijverbenodigdheden!

Hemelvaartsdag open van 10:00 tot 17:00 uur!! 

2de pinksterdag ook open van 10:00 tot 17:00 uur!!!

 
Maandag: 13:00 – 17:30 uur
 
Dinsdag : gesloten
 
Woensdag: 10:00 – 17:30 uur
 
Donderdag: 13:00 – 17:30 uur 
 
Vrijdag: 10:00 – 20:00 uur (Koop-avond)
 
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur.
 
Zondag: Gesloten

kerkstraat 4 - 6675 BR Valburg - Tel.: 06-55.943.984