Bekijk en bestel: 100 jaar warner bros. 5 euro 2023
Beste meneer / mevrouw Do
Op 18 juli is het alweer 15 jaar geleden dat een inmiddels iconische film werd uitgebracht: The Dark Knight, met onder andere Heath Ledger in de rol van de legendarische The Joker. Deze klassieker werd natuurlijk uitgebracht door Warner Bros.! Bent u naast een muntenverzamelaar ook een groot liefhebber van goede films? Twee hobby’s komen samen met de aanschaf van de herdenkingsmunt voor 100 jaar Warner Bros, welke nu nog beschikbaar is!

100 jaar vol met wonderlijke werelden
The Dark Knight is 15 jaar oud, maar Warner Bros. bestaat in 2023 al 100 jaar! Het verhaal van het ontstaan van Warner Bros. is zelf ook een film waard. 4 broers, Albert, Sam, Harry en Jack hebben een droom: het beginnen van een eigen studio. Deze droom komt uit en 100 jaar later kan worden teruggekeken op een eeuw vol boeiende personages, wonderlijke werelden en memorabele momenten. In opdracht van de Centrale Bank van Malta heeft de Koninklijke Nederlandse Munt een speciale herdenkingsmunt uitgebracht.

En u kunt deze prachtige munt nog bestellen! De munt heeft een bijzondere vorm: hij is gemaakt in de vorm van een van de eerste Warner Bros. logo’s die werd gebruikt. Een perfecte munt om terug te blikken op alle geweldige films die zijn gemaakt en ongetwijfeld nog gemaakt zullen worden.
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: 100 jaar warner bros. 5 euro 2023
Privacy  •  Voorwaarden