|
|
|
Herfst in een kom Minestrone met boerenkool | Minestrone is eigenlijk gewoon een fancy woord voor superlekkere Italiaanse groentesoep. Voor deze herfstige variant gebruik je ook nog eens een echte seizoensgroente: boerenkool. | |
|
|
|
|
|
Geluk gegarandeerd 15x chocoladetaart | Hou je van chocolade? Dan zit je gebakken! Of je nou een echt zoetekauw bent of niet, met een stuk chocoladetaart maak je altijd wel iemand blij. Dit zijn de lekkerste varianten. | |
|
|
|
|
delicious.oktober Hoera herfst! In het oktobernummer van delicious. brengen we je een ode aan de HERFST! Want dit práchtige seizoen biedt veel lekkers in de keuken. Van heerlijk comfortfood tot verrukkelijk zoet & de beste recepten met appels. Ook gaan we op pad naar de boerenkeuken van het Britse Dorset & Mister Kitchen bezoekt Estland voor heel veel culi-inspiratie. Dit herfstige oktobernummer is nú overal te koop! Of bestel jouw delicious. en krijg 'm (binnen Nederland) zonder verzendkosten thuisgestuurd! | |
|
|
|
|
|
Hier koop je de beste van Amsterdam Dít zijn mooncakes | Jonneke de Zeeuw is beter bekend als Mooncake. Dus wie kan je nou beter iets uitleggen over de vullingen, tradities en herkomst van deze versierde cakejes, dan zij? | |
|
|
|
|
Aanbieding: Krijg Jamie's nieuwe boek cadeau In zijn nieuwste boek deelt Jamie meer dan 125 recepten waarmee je met minimale inspanning je maaltijden een boost kunt geven. De gerechten die in 5 Ingrediënten Mediterraan staan zijn vol van smaak, maar zonder veel ingrediënten en eindeloze boodschappenlijstjes én zijn geïnspireerd op Jamie’s reizen door het Middellandse Zeegebied. Extra leuk: jij krijgt Jamie's nieuwe boek CADEAU bij een abonnement op NR.1 foodmagazine delicious. | |
|
|
|
|
|
Een ode aan de herfst Kip marsala met pancetta, rucola & pastinaakwaaiers | In het najaar doet Janneke Philippi graag een scheutje bier, wijn, port, marsala, gin of sake door haar gerechten voor nóg meer smaak. Daar is deze kip het perfecte voorbeeld van. | |
|
|
|
|
|
Voor een relaxte avond 8x voorgerechten om vooraf klaar te maken | Iedereen die wel eens een diner organiseert kent het: je staat de hele dag in de keuken en dan nog kan je ’s avonds amper zelf aan tafel zitten. En dus zoek je een voorgerecht wat vooraf klaar te maken is. | |
|
|
|
|
|
Met specerijen uit het Midden-Oosten Vegan pilav met geroosterde bloemkool, tomaten en sumak | Herfstklassiekers zijn ook prima vega of zelfs vegan te maken. Kijk maar naar deze pilav met geroosterde bloemkool. | |
|
|
|
|
|
|
|