|
|
|
Heerlijk herfsteten paddenstoelenrisotto met eend | Na regen volgt zonneschijn, in ieder geval in je pan! Maak onze romige paddenstoelenrisotto met perfect gebakken eend en je dag is weer helemaal goed. Erover: pittige rucola en nog wat geraspte sinaasappelschil. Easy en heel lekker! | |
|
|
|
|
|
Heb jij al gestemd? Doe nu mee! NIEUW: de delicious.publieksprijs 2019 | Het is Kookboekenweek en dit jaar hebben we de delicious.publieksprijs gelanceerd. Uit onze shortlist met 5 kookboeken die perfect passen bij delicious. kies jij jouw favoriet. Breng dus snel je stem uit… en maak kans op 1 van de genomineerde boeken! | |
|
|
|
|
nu te koop: een extra dikke delicious. Let’s get the party started met dit extra dikke (164 pagina’s!) novembernummer. We kijken alvast vooruit naar kerst, maar koken natuurlijk ook heerlijk voor de koudere novembermaand met 10 simpele & snelle recepten, buikspek in Guinness van Yvette van Boven en het allerlekkerste comfortfood. Incl. 16 pagina’s kookboekenspecial én de shortlist voor de eerste delicious.publieksprijs! delicious. november is nú te koop! Heb je met ons meegekookt? Deel het op Instagram met #deliciousmoment! | |
|
|
|
|
|
Doordeweeks comfortfood ricotta-maïstaartjes met gemarineerde zalm | Even geen hutspot maar zin in een verfijnd bladerdeegtaartje vol zalm, maïs, tomaat en romige ricotta? Je hebt ze zo op tafel. Erbij maak je een makkelijke salade, bijvoorbeeld de peulen-kruidensalade met burrata en grissini en klaar ben je! | |
|
|
|
|
|
Vega & megalekker balletjes met halloumi in tomsaus | Je bent even bezig met deze vega-balletjes van kikkererwten en halloumi. Maar het resultaat mag er zijn! De kaas maakt ze extra lekker en zorgt dat ze niet uit elkaar vallen. Ideaal: je kunt tot 2 dagen van tevoren de vegaballetjes draaien en de saus koken of een dubbele hoeveelheid maken en ze invriezen voor later. | |
|
|
|
|
|
Vers, poeder, siroop & gekonfijt alles over gember | Gember is er in veel varianten en er zijn duizend-en-een-manieren om het in je keuken toe te passen. Als smaakbom in Oosterse gerechten, als extra kick in zoet gebak of als wondermiddel tegen infecties. Wij zetten het voor je op rij! | |
|
|
|
|
|
|