Deze steden zijn dit seizoen extra leuk! 🍂 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Stedentrips

Zin in een weekendje weg?

Dat komt dan goed uit! Want wist je dat de herfst één van de beste periodes is voor een stedentrip? In veel steden is het klimaat rond deze tijd van het jaar perfect om lekker op verkenning te gaan, uitgebreid te shoppen en misschien zelfs nog wat laatste zonnestraaltjes mee te pakken.

Waar jij dit weekend naartoe gaat? Laat je inspireren door onze 5 favorieten of bekijk direct alle stedentrips.

ALLE STEDENTRIPS

5x stedentrips in de herfst

Ga er lekker even tussenuit in…

Rome

Rome | Italië

Met de warme zomermaanden achter de rug, is nu dé ideale periode om het Colosseum, de Trevi-fontein en andere eeuwenoude wonderen te bezoeken.

NAAR ROME
Valencia

Valencia | Spanje

In oktober is het nog goed toeven op het strand van Valencia. Stap vervolgens op de fiets: het oude centrum en het groene stadspark wachten op je!

NAAR VALENCIA
Dubai

Dubai | Emiraten  

Verleng de zomer op de stranden van het zonnige Dubai. Ultra luxe hotels, enorme winkelcentra en het hoogste gebouw ter wereld: hier beleef je het allemaal.

NAAR DUBAI
Lissabon

Lissabon | Portugal

In de oude wijken van de Portugese hoofdstad hangt een fantastische sfeer, shop je bij leuke boetiekjes én kan een ritje in de tram niet ontbreken. 

NAAR LISSABON
Parijs

Parijs | Frankrijk

De stad van de liefde oogt extra romantisch wanneer deze in herfstkleuren is gehuld. Maak je klaar voor vele musea, knusse café’s en uitgebreide shopsessies. 

NAAR PARIJS

Trick or treat?

Halloween in Disneyland® Paris 🎃

Vier Halloween tijdens Disney Halloween Festival in Disneyland® Paris van 1 oktober t/m 5 november 2023.

MEER WETEN?

D-reizen

Privacy statement

Pauzeren

Afmelden

Contact

Volg ons