Het aftellen is nu echt begonnen!

1 jaar geleden


Text only:

Je toegangsbewijs voor Groot Kerstcircus Den Haag biedt vele leuke extra's. Haal nu je ticket!

HET AFTELLEN IS NU ECHT BEGONNEN

Over minder dan een maand gaat Groot Kerstcircus Den Haag van start. Van 22 december tot en met 7 januari verrijst een prachtige theatertent op het Malieveld waarin uitsluitend top acts schitteren. Geniet van weergaloze comedy, bekroonde acrobatiek en de nieuwste special effects. Een live orkest ondersteunt de show en showgirls zorgen voor extra flair. Groot Kerstcircus Den Haag is het ultieme uitje voor de hele familie tijdens de kerstvakantie. Veel shows lopen snel vol, verzeker uzelf daarom snel van tickets! Vol = vol en een verlenging is niet mogelijk.

BESTEL NU

 
 

Ontvang 50% korting op de Ice Expo en warme Chocomel!

Op vertoon van uw toegangskaartje van het Groots Kerstcircus Den Haag ontvangt u 50% korting op toegang tot de Ice Expo op het strand van Scheveningen en een gratis warme Chocomel.
Van 2 december t/m 14 januari kunt u, tijdens de Ice Expo Scheveningen, de mooiste ijs sculpturen bewonderen op het strand van Scheveningen, naast de pier. De thema van de Ice Expo zal dit jaar 200 jaar Scheveningen zijn, in aanloop naar de viering van 200 jaar Scheveningen in 2018.
Een tour door de Ice Expo is een leuke interactieve beleving voor de hele familie. U wordt meegenomen langs alle Scheveningse hoogtepunten van toen en nu!

LEES MEER

 
info@kerstcircusdenhaag.nl | www.kerstcircusdenhaag.nl
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Kamasutrabeurs.nl/

Categorieën: Erotique
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019