Kom genieten van de smaken van ons Culinaire Wildseizoen

Lieve gasten,

De bladeren kleuren en de temperatuur wordt frisser. Bij De Echoput weet u wat dat betekent: het Culinaire Wildseizoen is aangebroken! Dit is dé tijd van het jaar waarin onze omliggende natuur haar meest diverse smaken te bieden heeft, en wij nodigen u uit om dit samen met ons te vieren.

Ons nieuwe 5-gangen wildmenu, samengesteld door onze Executive Chef Peter Paul van den Breemen, legt de nadruk op puur, lokaal en duurzaam wild. Bij elke gang ervaart u de authentieke smaken van het seizoen met mooie bijpassende wijnsuggesties.

Wilde gans
kweepeer / mosterd / aardappel

Kooi-eend
pompoen / waterkers / sinaasappel

Hert
spitskool / knolselderij / karwijzaad

Wild zwijn
schorseneer / eekhoorntjesbrood / vossenbes

Chocolade
kumquat / kardemom / gezouten karamel

Verleng uw wild-ervaring met ons Wild Arrangement. Geniet van een rustgevende overnachting in een van onze royale hotelkamers en een uitgebreid ontbijt met bubbels. Maak een wandeling of fietstocht door het majestueuze wildgebied van Kroondomein Het Loo voor een unieke natuurbelevenis of breng een bezoek aan het prachtige Paleismuseum.

Reserveer nu uw tafel in ons restaurant of hotel arrangement en beleef het wildseizoen op zijn best bij De Echoput. Uiteraard serveren wij naast ons wildmenu ook een verfijnd groentemenu van het seizoen en ons reguliere gastronomische menu.

Met gastvrije groet,
Het Echoput team

Wild arrangement

Heeft u ook al gereserveerd
voor de feestdagen?

Maak van Kerst en Oud&Nieuw een onvergetelijk feest met uw geliefde, familie of bedrijf. Er staan weer diverse leuke Kerst activiteiten op de agenda, zoals een Kerstwandeling met de boswachter, Kerstconcert in de nabijgelegen kapel en een wijnproeverij met onze sommelier. In ons restaurant geniet u van een heerlijk 6-gangen Kerstmenu, ondersteund met live muziek en een uitgebreid Kerstontbijt de volgende ochtend.

Bekijk de mogelijkheden tijdens de feestdagen op onze website of neem telefonisch contact op met ons team voor een voorstel naar uw wensen.

Feestdagen bekijken

Zondag 3 november: Wijnmakerslunch met Dom. Hering

 
De Echoput Wijnclub nodigt u van harte uit voor een exclusieve 4-gangen wijnmakerslunch met proeverij in samenwerking met het befaamde Domaine Hering uit de Alsace. Tijdens deze middag op zondag 3 november serveren wij u een verfijnd 4-gangen menu afgestemd op de geselecteerde wijnen van Hering.

De middag begint met een persoonlijke introductie van het domaine en informele proeverij. Tijdens de aansluitende wijnmakerslunch neemt de familie Hering u persoonlijk mee op een smaakvolle reis door hun wijnen, en beantwoorden zij graag al uw vragen. Het keukenteam van de Echoput creëert speciaal voor deze gelegenheid een menu dat de gastronomische veelzijdigheid van de Hering-wijnen laat zien.

Voor het all-in tarief van € 124 p.p verwelkomen wij u graag voor deze proeverij en 4-gangen lunch inclusief aperitief, de wijnen, tafelwater en koffie/thee met friandises na.

Datum: Zondag 3 november
Tijd: Ontvangst vanaf 12:00; einde rond 17:00 uur.
Locatie: Hotel Restaurant de Echoput
Tafelsetting: Table d’hôtes (gemeenschappelijke tafel)

Het aantal plaatsen is beperkt! Reserveer nu via onderstaande link of bel 055-5191248.

HOTEL & RESTAURANT  |  MEETINGS & EVENTS  |  KOOKSTUDIO
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2024 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven