ELF Voetbal nieuwsbrief van 01-07-2022
Het dikke PANNA! Vakantie Doeboek is uit: tips, tricks, puzzels, quizjes en meer!

Het is (bijna) zomervakantie. De tijd van relaxen, zonnen, leuke dingen doen en veel voetballen. Natuurlijk mag het lezen van het PANNA! Zomerdoeboek daarbij niet ontbreken. Lekker op de achterbank moppen voorlezen, aan het zwembad puzzels invullen en op het veld tips opvolgen of truckjes nadoen. Op het veld? Op het zand natuurlijk, want we geven je ook tips hoe jij de koning of koningin van het strand kunt worden! Waar wacht je op!


lees verder
Hoe Derrick Luckassen precies in de plannen van Van Nistelrooij past

Derrick Luckassen komt na meerdere uitleenbeurten opeens bovendrijven bij PSV. In zijn laatste contractjaar bij de Eindhovenaren mag de centrale verdediger zichzelf bewijzen. Luckassen komt exact op het juiste moment terug. Waarom past Derrick Luckassen precies in het plan van Van Nistelrooij? 

lees verder
ELF Voetbal 6/7 over de wortels van Oranje: de zoektocht naar de roots van onze internationals

Op het hoofdveld van de KNVB Campus in Zeist was het afgelopen maand een bijzonder en bont gezicht. Alle 24 aanwezige Oranje-internationals betraden de grasmat in de shirts van hun eerste amateurclubs. Dat sloot perfect aan op het thema van ons nieuwe nummer: de roots van Oranje. Lees in ELF Voetbal 6/7 alles over de wortels van onze internationals. De conclusie: de wortels zijn veelkleurig.

lees verder
Even voorstellen: Feyenoord-target Wilfried Gnonto

Het blijft niet stil rondom Feyenoord deze transferperiode. Na het aantrekken van Danilo (Ajax) en Mats Wieffer (Excelsior) staat nu Wilfried Gnonto bovenaan het verlanglijstje, meldt 1908.nl. Het Feyenoordplatform geeft aan dat Gnonto persoonlijk rond is. Nu moeten de clubs er nog uitkomen. Wat kunnen verwachten van deze nieuweling? 

lees verder
Familie Flekken en hun liefde voor WDZ: "Tijdens carnaval hoopte ik vaak dat Mark zich afmeldde"

Op zijn tiende belandde Mark Flekken onder de lat bij WDZ. "Omdat het overbuurjongetje stopte." Achttien jaar later heeft de Limburgse sluitpost al vier interlands voor het Nederlands elftal achter zijn naam staan en lonkt een transfer naar de Premier League. Bij WDZ in Bocholtzerheide zijn ze trots op het kind van de club. Als telg uit een hechte WDZ-familie. "Als het mogelijk is, komt hij hier langs. Dan maakt hij een praatje en loopt hij een rondje door de kantine."

lees verder
Met deze concurrenten zou Tyrell Malacia de strijd aan moeten gaan bij Manchester United

Tyrell Malacia leek op weg naar Olympique Lyon. Toch melden Engelse bronnen dinsdag opeens dat de linksback van Feyenoord een persoonlijk akkoord met Manchester United zou hebben bereikt. Erik ten Hag kaapt de verdediger op het laatste moment dus weg voor de neus van de Fransen. Wat zijn de kansen voor de Oranje-international bij Manchester United?

lees verder
Interview Jordi 'Jozo' Teze: "Jordan was op een leuke manier vervelend, hoor"

Hun moeder ontvluchtte de burgeroorlog in Congo op zoek naar een beter leven. Een beter leven dat er mede dankzij haar zoons kwam. Jordi (26) en Jordan (22) Teze zijn succesvol in verschillende vakgebieden. Jordi onder zijn artiestennaam Jozo in de muziekwereld, Jordan als verdediger van PSV en het Nederlands elftal. "Het staat in de planning om ooit een track te maken over onze levensloop."

lees verder
Wat is het perspectief voor de spelers die bij Feyenoord terugkeren van een huurperiode?

Het belooft een drukke transferzomer te worden voor Feyenoord. De Rotterdammers verliezen enkele basisspelers, maar versterkten zich ook al met Danilo en mogelijk de Italiaan Wilfried Gnonto. Ook keert een vijftal spelers terug van een uitleenperiode. Wat is het perspectief voor deze vijf spelers komend seizoen?

lees verder
VACATURE: Op zoek naar een stageplek op een voetbalredactie?

Altijd al gedroomd van een kans in de voetbaljournalistiek? Dat kan! Voor magazines ELF Voetbal en PANNA! zijn wij op zoek naar redactiestagiairs. 

lees verder