Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 22 maandag 26 mei 2025
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Het effect van mosselkweek op de natuur
Het effect van mosselkweek op de natuur
NIEUWS | Onderzoek van de WUR in de Waddenzee, Oosterschelde en Voordelta toont aan dat mosselkweek in beschermde natuurgebieden, ondanks regulering via het Mosselconvenant, een positief effect heeft op de biodiversiteit en waterkwaliteit.
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Flyshooters zorgen niet voor visserijdruk
NOORDZEE | De onderzoeksjournalisten van ‘De Groene Amsterdammer’ vliegen met het artikel ‘We vissen opnieuw de Noordzee leeg’ totaal uit de bocht. “Het Kanaal, waar de meeste flys...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Het hoofd boven water houden
BLOG | Als voorzitter van de Nederlandse Vissersbond is het mijn taak om samen met jullie, de vissers, koers te houden in een voortdurend veranderend landschap. Onze sector is net ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Biologisch omzet groeit naar 1,77 miljard euro in 2024
De biologische omzet is in 2024 gegroeid naar 1,77 miljard euro, een stijging van 9,6 procent. Dit blijkt uit het nieuwste trendrapport van Bionext. Biologische winkels zagen een f...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Slim koelen met CO2: zo doet Richard Groot het
In Alkmaar runt Richard Groot al 35 jaar zijn slagerij in winkelcentrum Daalmeer. Toch besloot hij op zijn 52e dat het anders moest. Met Groot Culinair gooide hij het roer om: een ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Zalmtruffel portobello met kaassaus en asperge
RECEPT | Zalmtruffel portobello met kaassaus en asperge is een recept van Epos
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Universiteit Maastricht werkt samen met de HAS aan het Mosin-project
PhD-kandidaat Mirte Florie (Universiteit Maastricht) en HAS Green Academy studenten werken aan het Mosin-project. Dit onderzoek richt zich op allergische reacties en PAL-regelgevin...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2025 Alea Publishers