Bekijk en bestel: Vaderdagactie
Beste meneer / mevrouw Do
Binnenkort zetten we op Vaderdag alle vaders weer in het zonnetje! Ook de Koninklijke Nederlandse Munt wil graag haar waardering uitspreken voor iedereen die een vaderrol vervult. Profiteer daarom tijdelijk van gratis verzending op uw bestelling!*

Meer nieuws
De Dag van de Munt komt eraan! Deze zal in verband met de coronamaatregelen ook dit jaar online plaatsvinden. Gelukkig kunt u zich wel als vanouds verheugen op de Dag van de Muntset, die alleen op deze dag te bestellen is. Kijk op onze website voor meer details over de Dag van de Munt.

We hebben bovendien meer goed nieuws: op 23 juni zal namelijk de Eerste Slag van het Anton Geesink Vijfje plaatsvinden. Dit is tevens de enige dag waarop u de Eerste Dag Uitgifte kunt bestellen. Bent u benieuwd wie de Eerste Slag gaat uitvoeren? Lees hier meer!

*Geldig van 10 juni 2021 09.00 uur tot 13 juni 2021 23.59 uur in de webshop bij een minimale besteding van € 12,50 per order en verzending naar een afleveradres in Nederland. Niet geldig bij het afsluiten van een collectie of abonnement.
Ga naar knm.nl
Bekijk en bestel: Anton Geesink Vijfje
Bekijk en bestel: Richard Krajicek Wimbledon jubileum uitgiften
Privacy  •  Voorwaarden