Doe mee met workshops in de laatste dagen van de vakantie.
OBA Junior logo Webversie
 
Laatste dagen herfstvakantie
De herfstvakantie is helaas bijna voorbij, maar gelukkig zijn er tot en met het hele weekend leuke activiteiten in de OBA waar je aan mee kunt doen. Zo kun je nog een paar keer deelnemen aan de 'Dans- en schilderworkshop plantenverhalen' en ook 'Meneer Anansi' komt zich weer GROEN ergeren in OBA Banne. Kijk hier wat er te doen is.
 
 
280
 
Filosoferen kun je leren
Kleine filosofen opgelet! Aanstaande zaterdag kun je op maarliefst twee OBA locaties meedoen aan een workshop filosoferen. Niemand minder dan Nizar el Manouzi, die je vast kent van het Klokhuis, geeft deze workshop. Nizar heeft filosofie gestudeerd en hij neemt je mee in het onderwerp 'de MENS'. Meld je hieronder aan, toegang is gratis.
 
 
 
Amsterdam is jarig!
Op donderdag 27 oktober wordt Amsterdam 747 jaar oud! Dat is natuurlijk een feestje waard. Ter gelegenheid van de verjaardag van onze stad, bracht de OBA samen met spoken-word artist Atta de Tolk een bijzonder verhaal uit. Hij brengt dit jaar ‘Een recept voor een beter Amsterdam’ uit. Atta is woordkunstenaar en verhalenverteller. 
 
 
     
     
Één groot passenfeest
Volgende week vrijdag 28 oktober, worden leerlingen op drie scholen in Amsterdam Zuidoost in één keer lid van de OBA! Dit vieren we door een groot (passen)feest te houden waarbij stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing een hele grote OBA pas aan een groep leerlingen geeft. En als klapper op de vuurpijl worden de festiviteiten gepresenteerd door rapper en youtuber Défano Holwijn.
 
Agenda
21
okt
Meneer Anansi ergert zich GROEN
 
21
okt
Dans en schilderworkshop plantenverhalen
 
26
okt
PeuterPraat
 

okt t/m nov
Een hoop te doen komende maand
 
Agenda jeugd 0-6 jaar
Agenda jeugd 6-12 jaar
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA  
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram
Deze mail is verzonden door de OBA
Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen