Boek nu en fiets 5 dagen van hotel naar hotel, inclusief bagagevervoer
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
MEER INFORMATIE
KLAVERTJE VIER FIETSARRANGEMENT
Fiets van hotel naar hotel, door de prachtige natuur van de Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een 3-gangen diner, uitgebreid ontbijt en luxe faciliteiten.
*De prijs per persoon per verblijf is op basis van 2 personen.
Vanaf € 450 per persoon
MEER INFORMATIE
De locaties op uw route

Elke ochtend stapt u op de fiets naar het volgende Bilderberg hotel op de Veluwe. Zo bent u vijf dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende Bilderberg hotels.
NACHT 1: Résidence Groot Heideborgh
Op dag 1 ontvangen wij u bij Résidence Groot Heideborgh. Hier kunt u uw auto parkeren tot het einde van de route. 's Avonds geniet u van een heerlijk diner. Op dag 2 fietst u na het ontbijt naar Hotel De Bilderberg, gelegen in Oosterbeek. Het bagagevervoer regelen wij!
NACHT 2: Hotel De Bilderberg
De route naar Hotel De Bilderberg stopt o.a. bij Kootwijk en Kasteel Doorwerth. Na een prachtige fietsroute arriveert u in het hotel. U kunt genieten van de Frans-Amerikaanse keuken in Julia's Kitchen. Na een comfortabele overnachting stapt u weer op de fiets naar de volgende bestemming; Hotel 't Speulderbos.
NACHT 3: Hotel 't Speulderbos
Op dag 3 vervolgt u de weg naar Hotel 't Speulderbos. De route loopt o.a. door Otterlo en Stroe. U fietst door een prachtig stuk natuur langs diverse landerijen en akkerbouw. Eenmaal gearriveerd, kunt u heerlijk genieten van een welverdiend glas wijn op het zonnige terras.
NACHT 4: Hotel de Keizerskroon
Na een route van ongeveer 55 km verwelkomen wij u in Hotel de Keizerskroon. Hier overnacht u in een prachtige gerenoveerde kamer en geniet u van een diner in Kingstreet Restaurant. Na de laatste overnachting fietst u terug naar Résidence Groot Heideborgh.
Boek nu het Klavertje Vier arrangement
onze fietsfaciliteiten
 De hotels op de route hebben een afgesloten fietsenstalling.
 U kunt uw elektrische fiets opladen bij de laadpunten van het hotel.
 Een fiets huren gedurende het gehele arrangement is mogelijk.
 Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een andere route te kiezen.

Vragen over het arrangement of ontvangt u graag persoonlijke assistentie bij uw reservering? Bel 0577 462700 of stuur een e-mail.
Volg ons opFITinY