A campingflight tot LowLands paradise - 17 + 18 + 19 aug 2018  
     

 

 

HET LOWLANDS COMEDYPROGRAMMA IS BEKEND!

 

Foto: Merlijn Doomernik

Lachen, gieren, brullen: het comedyprogramma van Lowlands 2018 is bekend en daar zitten grote comedymeesters bij! Met onder andere Arjen Lubach, drie internationale top comedians in de UK Comedy Line-Up, Patrick Laureij, Lebbis, Badum Oneliners Live, Comedytrain, Eva Crutzen, Klikbeet en Stefano Keizers.

Arjen Lubach: Wat doe je als je al een Nipkowschijf, een Televizierring en talloze internationale virals op zak hebt? Juistem: je keert terug naar Biddinghuizen. Met misschien wel materiaal dat speciaal voor Lowlands geschreven is.

UK Comedy Line-Up: Drie Britse stand-uppers exporteren hun komische kunsten naar de Lowlandse lachvelden: de duivels leuke Dane Baptiste, de hilarische Abigoliah Schamaun en de innemend grappige Andrew Bird.

Patrick Laureij: Deze graag geziene gast op Lowlands heeft de lach aan zijn Rotterdamse kont hangen. En zijn ster is immer rijzende.

Lebbis: Deze vlijmscherpe cabaretier is altijd fel, scherp en intelligent. Een natuurkracht: grensverleggend en niet te stoppen.

Badum, Oneliners Live: Met een gemiddelde grapdichtheid van één dijenkletser per minuut kom je na dit volle uur punchline-koppen kaakkrampend van het lachen naar buiten. Komt dat rimshot!

Comedytrain: Wie er deze keer meereizen met de onstopbare comedyrevue zie je traditiegetrouw pas in Biddinghuizen, maar wees gerust: alle vijftig leden zijn gegarandeerd top of the bill.

Eva Crutzen: Sketches, liedjes, typetjes, dikke beats, videoprojecties; deze cabaretier lijmt ze aan elkaar tot een groot hilarisch persoonlijk kunstwerk.

Klikbeet: In de anderhalf jaar van zijn bestaan zijn de filmpjes van Klikbeet viral gegaan en uitgezwermd tot in alle hoeken van het universum, maar nog niet tot in de Juliet. Daar gaat nu verandering in komen. Live. Mét en door de makers.

Stefano Keizers: Deze rasentertainer heeft een bloedhekel aan truttig cabaret en rekt de grenzen van absurdisme en surrealisme op totdat ze het in Carré horen donderen.

Daarnaast worden ook de stand-uppers Anne NeuteboomBas BirkerBerit CompanjenDaan van der HoevenIwein SegersJanneke de BijlJens DendonckerJochen OttenKasper van der LaanMark WaumansMartijn Kardol en Rene van Meurs aan het comedyprogramma van Lowlands toegevoegd.

Ook dit jaar wordt het comedyprogramma in de Juliet gepresenteerd door Soundos el Ahmadi en is Howard Komproe de MC van het stand-up comedyprogramma.

Eerder werd bekendgemaakt dat GorillazKendrick LamarN.E.R.D.The War On DrugsDua LipaJames BayBonoboDropkick MurphysGavin JamesGrizzly BearKing Gizzard & The Lizard WizardPatti SmithRag'n'Bone ManRichie Hawtin CLOSESpinvisDe StaatStormzyTom Odell en meer naar Lowlands komen. Via de LL18 Spotify Playlist zijn al deze acts te beluisteren. 

Het volledige programma tot nu toe is te vinden op www.lowlands.nl. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder muziek, theater, literatuur, dans en wetenschap.

Winnen maar: 2 tickets voor Beck in 013!

In augustus is Beck niet in Europa en dus staat hij helaas niet op Lowlands. Maar toch geven we je de kans om hem live te zien! Op maandag 4 juni speelt hij z’n enige Nederlandse show in poppodium 013 in Tilburg. Verwacht nieuw werk van zijn meest recente album ‘Colors’ maar natuurlijk ook klassiekers als ‘Loser’. Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Wij mogen namelijk twee tickets voor dit concert weggeven. Check de website en doe mee!

De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd

Ben je een verhalenverteller in hart en nieren en heb je een vlotte pen? Doe dan mee aan de zesde editie van De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd! Samen met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar en NRC gaan we weer op zoek naar de beste schrijftalenten die ons land te bieden heeft. Ga aan de slag, schrijf je mooiste prozaverhaal en win toffe prijzen, waaronder een publicatie via NRC en twee tickets voor Lowlands! Stuur je verhaal vóór dinsdag 5 juni in. Meer informatie over deelname en spelregels vind je hier.

Meld je aan voor Lowlands Liefdes!

Hoe goed ken jij je Lowlandspartner eigenlijk? Voor een nieuwe serie Lowlands Liefdes gaan we eens lekker graven in jullie relatie... En daar maken we een filmpje over! Durf je het aan en vind je het leuk om jezelf terug te zien in een filmpje waarin jullie elkaar grappige en serieuze vragen stellen; meld je aan! Als je wordt geselecteerd, ontvangen jij en je Lowlandspartner uiteraard tickets voor Lowlands 2018! Check de website voor meer info.

Stay tuned!

Blijf op de hoogte van alles rondom Lowlands en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter, Spotify en Snapchat (lowlandsfest).

 

 
     
 
     
     
Copyright © 2018 lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Powered by mrpublisher.nl