AEX: 559,15 - Dow Jones: 25.787 - EURUSD: 1,117 - Bitcoin: 7.155 - Goud: 1,287.7 Friday, 17 May 2019

   
De energie revolutie is al gaande
Niet energie opwekken, maar energie opslaan is cruciaal voor het succes van duurzame energie.
Ik schreef er samen met Harm van Wijk een rapport over! Kijk hier
---------
Betaalbare middenklasse woningen in de VS
Net als in Nederland en België is het in de VS steeds moeilijker om aan betaalbare middenklasse woningen te komen. Ik ben daar marktpartij in geworden en bied de lokale bevolking betaalbare woningen aan in de huurmarkt. Momenteel heb ik twaalf woningen volledig in bezit en ben ik in gesprek over tien meer woningen. U kan meeprofiteren van deze vrij unieke opzet. Kijkt u hier
---------
Laagste risico, hoogste winst
Het lijkt onmogelijk om dat te combineren. Toch is er een klasse aandelen die dat dus wel kan.
Kijkt u hier

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/5 07:00
  • Metro Bank in Engeland heeft door social media postings de afgelopen week een run op haar spaargelden gezien. De bank zelf ontkent alle problemen. Het punt is, dat deden de banken tien jaar geleden ook. Ze bleken glashard te liegen. Metro spaarders nemen geen risico.
  • De Nederlandse overheid heeft honderden miljoenen meer opgehaald met auto en accijns belastingen dan vooraf begroot. Een enorm bedrag, maar nog geen druppel op de totale schuld van Nederland. Er werd overigens bijna 20% meer opgehaald dan ze vooraf gedacht hadden. Dat zou ik eerlijk gezegd een rekenfout en geen meevaller noemen.
  • T-Mobile adverteert met het bericht dat VodafoneZiggo de prijzen weer verhoogd. T-Mobile wordt nu aangeklaagd door Ziggo. De reden: Misleidende reclame. Ook T-Mobile verhoogde haar prijzen.
  • Vijf banken hebben van de EU-Antitrustautoriteit samen een boete van 1 miljard gekregen. De banken werkten samen op de valutamarkt voor elf munteenheden, waaronder dollar en euro.
  • In Italië is tot acht jaar gevangenisstraf geëist tegen voormalige bankmedewerkers van Deutsche Bank, Banca Monte dei Paschi di Siena en de Japanse bank Nomura. De medewerkers hebben meegewerkt aan het vervalsen van de boekhouding.
  • De aandelen van Amerikaanse leveranciers van Huawei zijn gisteren in koers gedaald.
  • Op CNBC het bericht dat de koers van Bitcoin omlaag is gedonderd (plunges) nadat de $8000 geraakt werd. Ten opzichte van 24 uur geleden is het verlies... schrik niet... er niet. Bitcoin steeg tien euro tot een koers van 7.155 euro. Wauw, dat is nogal een daling... van niets. Het is wel duidelijk met welke insteek CNBC haar artikel plaatste. De tradeservice kende een vliegende start.
  • Bent u fan van Game of Thrones? Al 300.000 fans tekenden een petitie die vraagt om een remake van het laatste seizoen. De serie is geen schaduw meer van de eerdere seizoenen. De derde aflevering van dit seizoen zie ik zelf als de slechte aflevering van alle. Het is één van de weinige series die ik totaal gezien heb, juist vanwege de kwaliteit van het verhaal. Dat valt dus dit laatste seizoen enorm tegen.
  • Minister Mnuchin van de VS gaf aan dat hij binnenkort afreist naar China voor hervatting van de gesprekken. Gênant is dat China reageerde met "daar weten wij niets van". De relatie is behoorlijk verkoeld, dat is wel duidelijk.
 

 

Spectaculaire ontdekking! (Jack Hoogland)

17/5 07:18

Vorige week vertelde ik u in dit artikel over de drie fantastische aandelen die we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hadden ontdekt. Lees hieronder nog even wat ik vorige week over het goudaandeel schreef.
 
De informatie die we hadden op het moment dat we dit aandeel selecteerde, was op zichzelf al razend positief. Het verhaal werd afgelopen week alleen maar beter. Want vorige week maakte het bedrijf bekend dat de resultaten van boringen in het afgelopen kwartaal ronduit spectaculair zijn.
 
De hoeveelheid goud (per kubieke meter grond) in de mijn is zó ongelofelijk hoog, dat deze goudmijn waarschijnlijk tot de besten ter wereld gaat behoren. Waardoor dit toch al ijzersterke bedrijf alles in zich heeft om één van de meest winstgevende goudproducenten ter wereld te worden.
 
Het koerspotentieel voor de langere termijn is hierdoor nóg een stuk hoger dan we bij selectie al dachten!  Als gevolg van deze spectaculaire resultaten hebben we besloten om de inschrijving voor losse nummers van ons "Super Rendement Rapport" tijdelijk te heropenen.
 
Zodat u de kans hebt om van dit potentieel meest veelbelovende goudaandeel te profiteren. Lange termijn koerspotentieel fors boven 1000%!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!
 

Leer met opties beleggen

Al enkele jaren geef ik cursussen Optiebeleggen. Ik heb daarmee de laatste jaren letterlijk duizenden beleggers op weg geholpen. Bent u al actief met opties? Schrijf nu in op de gratis E-mail cursus.
 
 
 

Heeft u kinderen onder de 35? (Tom Lassing)

17/5 07:38

Grote kans dat uw kinderen geen aandelen bezitten. De millenniums bezitten veel minder kennis over geld en de beurs dan de generaties voor hen deden.
Zoals mijn pensioensparen rapport al bewijst, kan je met 25 jaar 200 euro per maand goed inzetten al miljonair worden. Daarvoor moet je dan wel de juiste aandelen kopen en aanhouden.
Onze jeugd pakt dit niet op en dat is geen goede zaak.
We moeten ze leren hoe je geld met geld kan verdienen.
Hoe geld voor je kan werken en hoe je via aandelenbezit een passief inkomen kan realiseren.
Het pensioenrapport heb ik express extreem goedkoop gehouden. Het kost nog niet eens twee tientjes!
Er staat precies in beschreven hoe het werkt.
Het is misschien wel één van de grootste geschenken die u uw kinderen kan geven!Kijk hier.
 

Zilverrapport 2019

Zilver is ten opzichte van goud nog nooit zo goedkoop geweest. Als u dus een kansrijke sector zoekt, dan zijn zilveraandelen nu de plek waar u moet zijn!

 
 
 

Het moet nu gaan gebeuren (Tom Lassing)

17/5 08:05

De regering in Nederland heeft nog weer aangegeven dat de subsidies op zonne-energie zakelijk verder omlaag zullen gaan. Het MOET dus nu gebeuren voor de zakelijke investeringen, want op dit moment is de realiteit nog zo dat zonnepark energie zonder subsidie niet goedkoper is dan grijze energie.
Denk niet dat het komt vanwege de groene subsidie. Het komt vooral door de grijze subsidies. De grote energiebedrijven krijgen enorme belastingvoordelen en daar wordt niet op gekort, ook niet als de subsidies voor groen afnemen.
De regering zegt dat ze duurzame energie willen promoten, maar ze doet iets anders.
Ze handhaaft enorme voordelen voor energiebedrijven en vliegmaatschappijen en ze trekt subsidies voor zonne-parken steeds verder omlaag.
De initiatieven hebben het al zwaar, want banken staan niet te springen om te financieren.
Eén van de aanbieders in deze markt is Tomorrow Energy. Die hebben het op tijd goed gezien en hebben nu meer dan veertig projecten op de rol staan.
Projecten die de aankomende tijd nog wel financiering nodig hebben maar als bedrijfsconcept ijzersterk staan. U loopt dus weinig risico EN u krijgt een prachtig renterendement.
Het is niets voor uw laatste spaargeld, maar het is een prachtige locatie voor uw spaargeld dat u de komende 30 maanden toch niet nodig heeft!
Stel even dat u 25.000 euro als lening aan hen ter beschikking stelt, dan levert u dat over 30 maanden zo'n 3.000 euro op. Vergelijk dat even met de huidige realiteit van uw spaarrekening...
Kijk u hier voor de benodigde gegevens

 

Affiliate marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende persoon aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een aparte website voor opgezet.
U vindt deze hier: www.affiliatestart.nl

 
 
 

China's problemen (Tom Lassing)

17/5 08:32

Natuurlijk is de handelsoorlog voor China een probleem. Niemand wordt hier beter van. Het punt is alleen dat China misschien nog wel enkele dringender problemen heeft.
Zo heeft PGA Venture Partners haar werkzaamheden gestaakt. Nu kent u dat bedrijf niet en prijs u daarmee gelukkig. Het is een financiële speler en ze gaan ten onder waarbij minstens één miljard dollar verloren zal gaan.
Het bedrijf ontkent alle problemen, maar toen journalisten op de stoep gingen staan, konden ze constateren dat er niemand meer op kantoor te vinden was.
Het is één van letterlijk duizenden bedrijven in de financiële sector die de laatste jaren onderuit zijn gegaan. Enorme bedragen zijn daarmee verloren gegaan en het is een wonder dat hier nog geen domino-effect heeft plaatsgevonden.
Heel veel Chinezen zagen ondertussen al wel hun spaargeld verdwijnen in deze (bank)fraudes of commerciële mislukkingen. Hun echte hardverdiende geld is door boefjes verkwanseld op de financiële markt. Jarenlang sparen verloren gegaan in speculatieve posities en regelrechte fraude.
Gelukkig voor China was het echt geld en niet geleend geld dat verloren ging. Dat is mogelijk ook de reden dat de schade tot op heden redelijk beperkt is gebleven tot 'slechts' het geld.
De onvrede onder de bevolking neemt echter wel toe. De gewone Chinees vraagt zich af waarom hun geld geen bescherming kent tegen de bankier fraudeurs. Iets waar wij in het westen over kunnen meepraten.
Het verlies van enorme sommen spaargeld en het gemis aan een sluitend wettelijk kader maakt dat de regering voelt dat de bevolking onrustig wordt. De economische groei moet daarbij boven de 6,5% blijven om de welvaart van de bevolking op peil te houden. Een opstand van ontevreden Chinezen die hun geld verloren aan fraudes is het laatste waar Xi op zit te wachten. Het dreigt echter wel. Ik kan me indenken dat hij daar eerder van wakker ligt dan van invoerheffingen van de VS, die hooguit zijn grotere en acutere problemen verergen.
---------------
De samenvoeging van de Rendabel Beleggen en Beursbox database is niet zonder problemen verlopen. Sommige abonnees kunnen nu geen mutaties aanbrengen in hun abonnement. Als u dat overkomt (foutmelding) mailt u mij dan even. Ik maak het dan handmatig even in orde. tom@lassing.nl
 

Incasseer vanaf nu iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!
Kijkt u hier voor nadere informatie
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach