Het mooie weer komt eraan. Onze reismaatjes staan klaar

2 jaren geleden


Text only:

Ziet u deze nieuwsbrief niet goed? Bekijk in uw webbrowser
 Like  
 Tweet  
 
Doorsturen
 
Nieuwsbrief nr.2, december 2015
 
 
Het mooie weer komt eraan. Onze reismaatjes staan klaar


Het mooie weer komt eraan. Onze reismaatjes staan klaar om de wereld te ontdekken. Diverse luxe, compacte en gebruiksvriendelijke scootmobielen; ideaal voor op vakantie of dagje uit! Zie hieronder onze toppers op het gebied van opvouwbare scootmobielen. Zo bent u weer helemaal op de hoogte.


Alle opvouwbare modellen
 
Scootmobiel Showroom


5 jaar heeft het geduurt maar eens moest het er van komen! Jaren hebben wij alles online gedaan maar vaak was er de vraag "kunnen we proefrijden op verschillende modellen" dit kon uiteraard wel maar onze voorraad was niet erg groot door ruimte gebrek. Nu is het zo ver en hebben we onze Scootmobiel Showroom geopend in Oosterhout een Showroom met ruime parkeer gelegenheid voor de deur en ruimte genoeg om het grote aanbod scootmobielen op uw gemak uit te proberen.Interesse in een nieuwe Scootmobiel kom eens langs en overtuig u zelf onder het genot van een bakje koffie geven wij u graag vrijblijvend advies. 2016 is dus een speciaal jaar, 5 jaar bestaan en de opening van onze Showroom. Profiteer nu van onze scherpe openings Aanbiedingen!


Lees meer
 
Opvouwbare scootmobiel Air Deluxe


Klaar voor gebruik en eenvoudig inklapbaar , de 4-wiel Air Deluxe Opvouwbare Scootmobiel is perfect voor de actieve levensstijl. Levert goede prestaties zowel binnen als buiten met een maximale snelheid van 6 km/h en een bereik per lading van maximaal 20 km, de Air Deluxe Opvouwbare Scootmobiel biedt een comfortabele en gemakkelijke rit.


Lees meer
 
Opvouwbare Scootmobiel Yoga


De Scootmobiel Excel Yoga is de ideale reisscootmobiel; slim ontworpen, doordacht geproduceerd en eenvoudig in gebruik.  Het antwoordt op de Luggy scootmobiel. Dankzij het unieke vouwsysteem kan de Excel Yoga in één simpele handeling in zijn geheel opgevouwen worden.De Scootmobiel Yoga weegt inclusief accu's slechts 25,7 kg en is daarmee de lichtste opvouwbare scootmobiel.


Lees meer
 
Opvouwbare scootmobiel Brio


Waar andere reis scootmobielen in diverse onderdelen uit elkaar gaan, is de Drive Brio een echte opvouwbare scootmobiel uit 1 stuk. Lekker makkelijk. Door de compacte maten (slechts 93 cm lang) is de scootmobiel Brio makkelijk mee te nemen en te gebruiken in kleine ruimtes. Met het unieke, traploos in hoogte verstelbare stuur kunnen ook langere mensen een comfortabele zitpositie vinden.


Lees meer
 
Shoprider GK10


De Scootmobiel Shoprider GK10 is de grootste compacte Scootmobiel van de SHOPRIDER ™ draagbare scootmobielen. Dit is een scootmobiel die geschikt is voor een persoon die de autonomie en het comfort van een grote scootmobiel wil, maar vereist het gemak van een eenvoudige en meeneembare scootmobiel Deze Scootmobiel Shoprider GK10 is uitgerust met twee 36 ampère accu’s die kan worden opgeladen op de scootmobiel of de accu kan worden verwijderd en apart geladen worden, terwijl de scootmobiel in de opslag of auto blijft .


Lees meer
 
Zinger Elektrisch opvouwbare Rolstoel


De Zinger elektrische rolstoel is de lichtste opvouwbare rolstoel in de huidige markt. De Zinger is gemaakt van hoge kwaliteit 6061 aluminium (gebruikt in de vliegtuigindustrie), is duurzaam en robuust. De Zinger Rolstoel is bovenal bijzonder licht, slechts 17.5 kilo!ZINGER Rolstoel is een klasse apart als het aankomt op design en ontwerp. Het ingenieuze ontwerp zorgt er voor dat U de Zinger intuitief leert besturen en daardoor direct kan gebruiken. Mechanisch voldoet de Zinger elektrische rolstoel aan de hoogste standaarden. Het stuurmechanisme van de Zinger elektrische rolstoel zorgt voor enorme wendbare en stabiliteit.


Lees meer
 
 
Nieuws


Zeer blij zijn wij met het dealerschap van de bekende Shoprider scootmobielen en de Zeer moderne lichtgewicht Bischoff & Bischoff rollators waaronder de Capero rollator en de RL Smart rollator deze producten zijn een zeer mooie aanvulling op ons assortiment.


 
Adresgegevens


Bezoekadres
Vaartweg 12A
4905BL Oosterhout


Contactgegevens


tel. 085 303 3473
info@scootmobiel-comfortabel.nl
www.scootmobiel-comfortabel.nl


Uitschrijven
Wanneer je deze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, dan kun je hier afmelden.


Abonneer op deze nieuwsbrief

scootmobiel-comfortabel.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn Ouderen | 65+
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018