Finale Op zoek naar Maria | Ik Vertrek | SPLNTR!
 
Bekijk de online versie
 
 
Het Mooiste Meisje van de Klas
Reshma was een prooi voor pesters
Dit is het verhaal van Reshma, het meisje met mysterieuze oostelijke looks. Met haar uiterlijk verlegt ze grenzen. Maar haar mooie uiterlijk en pittige karakter brengen haar ook in de problemen...
Leer meer over Reshma
 
Ik Vertrek Niet
Ik Vertrek Niet: kandidaten gezocht!
Voor een nieuw programma zoeken we stellen en/of gezinnen die dit jaar vanwege corona thuis moeten blijven en gevolgd willen worden door de camera. Alle ondernemende thuisblijvers geef je nu op! 
Meer weten over dit nieuwe programma
 
 
 
Op zoek naar Maria
Grande Finale!
Deze bloedstollende zangwedstrijd komt tot een einde. Nog een keer strijden de overgebleven Maria's in spé om die felbegeerde prijs, de hoofdrol in The Sound Of Music. Wie gaat met de prijs naar huis? Nandi, Natascha of Tessa.
Bekijk de Maria's
 
SPLNTR!
Joshua Nolet over zijn depressie
Splinter Chabot ontvangt Wie is de Mol? kandidaat Joshua Nolet. Beter bekend als zanger van Chef’Special. Hij vertelt openhartig over zijn depressie. Ook schuift de rest van de band aan. Ze spelen voor het eerst hun nieuwe single.
Lees hier het interview
 
 
 
Kunst
9x speelse variaties
Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci is wereldberoemd en heeft al velen geïnspireerd tot een eigen versie. Wij hebben de leukste voor je geselecteerd! 
Bekijk de bijzondere variaties van Het Laatste Avondmaal
 
 
 
Kapsalon Romy
Familiefilm over Alzheimer
In de ontroerende film Kapsalon Romy krijgen drie generaties vrouwen te maken met de gevolgen van Alzheimer. Als de bejaarde kapster Stine niet haar dochter Margot maar haar tienjarige kleindochter Romy in vertrouwen neemt, is dit het begin van een groot avontuur.
Mis deze ontroerende film niet
 
Podcast Daders
Nieuw seizoen Podcast Daders
In een nieuwe serie van de podcast Daders komen moordenaars, terroristen en zware criminelen aan het woord. In open, directe en confronterende gesprekken werpt Cas de Jong een blik in het brein van mensen die tot het ergste in staat bleken te zijn.
Meer weten over deze bijzondere podcast
 
 
 
Zappsport
The Dutch Giant bij Zappsport
Ron Boszhard gaat naar de langste man die ooit in Zappsport is geweest. Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, is maar liefst 2 meter 18. Momenteel breekt hij door in Hollywood, waar hij de meest fantastische films maakt. 
Deze zondag in Zappsport
 
Klassiek
Indrukwekkende Matthäus-Passion
Het is bijna Pasen. In Nederland betekent dat Bach, en vooral: diens Matthäus-Passion. Live kunnen we er dit jaar helaas niet bij zijn, maar alle streams en nieuwe CD-opnamen bieden troost tijdens Pasen. 
Doe mee met de prijsvraag
 
 
 
Eurovisie Songfestival
Finale van het Eurovisie Songfestival
Nog 46 nachtjes slapen voordat het Eurovisie Songfestival van start gaat. En goed nieuws: vandaag is bekend geworden dat het kabinet heeft besloten om onder het Fieldlab framework, publiek toe te staan bij alle negen shows van het Eurovisie Songfestival 2021. 
Alles over het Songfestival
 
 
 
Rondje Hazes
70 jaar André Hazes
2021 is het jaar dat André Hazes 70 jaar geworden zou zijn. Een mooi moment om stil te staan bij deze legendarische zanger. In Rondje Hazes brengen Nederlands grootste artiesten de vele hits van André Hazes ten gehore.

Rondje Hazes zie je zaterdag om 22.50 uur op NPO 3. 
Een paar klassiekers
 
Sterren NL
Liedjes van eigen bodem
De Nationale Top 250 hoor je op 4 en 5 april tussen 10.00 - 18.00 uur op Sterren NL Radio. Op televisie kijk je op zaterdag 3 april om 13.10 uur op NPO1 naar een selectie van de beste liedjes van Nederlandse bodem.

Vrijdag 2 april wordt de nummer 1 bekendgemaakt. 
Meer van Sterren NL Radio
 
 
 
Meer nieuws
Nieuwe dramaserie - Het jaar van Fortuyn
Nick, Simon en Kees duiken in het leven van ABBA
Eurovisie Songfestival - Luny Kuhr herenigd met haar gitaar
Kamp Waes - Wie haalt het einde?
 
 
       
Nieuwsbrief doorsturen       Wijzig je e-mailadres       (Tijdelijk) Afmelden      Privacyverklaring