Goedenavond,

Dit is het belangrijkste én leukste nieuws van vandaag.

ME zoekt in bos naar vermiste Marc, ook gekeken naar zijn pin- en telefoongegevens

Dronten
De Mobiele Eenheid van de politie is momenteel in bosgebied Roggebotzand bij Dronten op zoek naar de vermiste Marc Jaskulski. De 36-jarige man is sinds maandagmiddag spoorloos. De politie roept mensen op om 112 te bellen als ze hem zien en de man dan niet uit het oog te verliezen.

Lees het artikel



Havo-leerling Cato doet liever mbo-studie en daar denken steeds meer havisten zo over

Emmeloord
Het middelbaar beroepsonderwijs wordt steeds populairder onder havo-leerlingen. Vaker dan ooit tevoren kiezen havisten voor een overstap naar het mbo. Dit blijkt uit cijfers van de Dienst Uitvoering Onderwijs. Ook Flevolandse mbo-scholen bevestigen de trend. 

Lees het artikel



Een therapeut die een relatie krijgt met een tbs'er: hoe ontstaat dat?

Flevoland
Medewerkers van de Oostvaarderskliniek in Almere moeten volgens de vacaturesite vooral betrokken, bewust en betrouwbaar zijn. En hoewel de meeste mensen niet moeten denken aan een relatie met een tbs'er ging het toch al meerdere keren mis. Onlangs werd er nog een sociotherapeut ontslagen vanwege een ongepaste relatie met een cliënt. Hoe kan het dat een (liefdes)relatie ontstaat? 

Lees het artikel



Onvoldoende bewijs voor mishandeling van kinderen, moeder vrijgesproken

Lelystad
De rechtbank in Lelystad sluit niet uit dat er iets aan de hand was in het gezin van Wilhelmientje de T. (42), maar er ligt onvoldoende bewijs dat zij haar kinderen iets zou hebben aangedaan toen ze klein waren.

Lees het artikel



Almeerse zwembaden en zwemschool van Aquayara krijgen andere eigenaar

Almere
De twee zwembaden en de zwemschool van Aquayara in Almere zijn vanaf 1 mei in handen van Optisport. Daarmee veranderen alleen de namen van de baden, zegt de nieuwe uitbater. De prijs van de kaartjes blijft hetzelfde. Ook het personeel mag blijven.

Lees het artikel



Maaltijdbezorger zwaar mishandeld met hamer, politie zet beelden verdachten online

Almere
Een bezorger die vorige maand eten wilde bezorgen in Almere Stad is op zijn knieën geslagen met een hamer en zwaar mishandeld. De politie heeft nu beelden vrijgegeven van verdachten. De politie zoekt mensen die meer weten of die weten wie de bestelling plaatste. 

Lees het artikel



Man die vrouw van 62 verkrachtte en daarna om water vroeg blijft jaren onder toezicht

Almere
De rechtbank in Lelystad wil dat de 41-jarige Clifford C. uit Almere nog jarenlang in het vizier van justitie en de reclassering blijft, zodat een brute verkrachting zoals hij pleegde op 22 augustus niet meer kan gebeuren. Onder invloed van cocaïne vierde hij die dag zijn seksuele lusten bot op een 62-jarige vrouw uit Almere.

Lees het artikel



David van Gennep over vertrek bij AAP: 'Het is nu de juiste tijd'

Almere
De komst van de positieflijst en de komst van een tweede vestiging van Stichting AAP in Spanje. Het zijn twee punten die eruit springen als David van Gennep gevraagd wordt om terug te blikken op zijn rol als directeur van de stichting. "Dat is eigenlijk wel mijn levenswerk geweest", zegt hij over de positieflijst, waarop de zoogdiersoorten staan die wettelijk gehouden mogen worden als huis- of hobbydier.

Lees het artikel



Stel uit Almere hoort jaren cel tegen zich eisen voor witwassen en valsheid in geschrifte

Almere
Een stel uit Almere moet als het aan het OM ligt jaren de cel in voor het medeplegen van witwassen en valsheid in geschrifte. De 38-jarige Nick G. en de 32-jarige Esana L. zouden via het timmerbedrijf van G. tonnen hebben witgewassen en rekeningen hebben gestuurd voor werkzaamheden die nooit zijn verricht.

Lees het artikel



Zoektocht naar eigenaar van notitieboekje: 'Ik denk dat het gemist wordt'

Almere
De eigenaar van een mysterieus notitieboek wordt gezocht door Cultuurhuis Almere Buiten. Het boek werd twee maanden geleden op een bankje bij het Baltimoreplein gevonden.

Lees het artikel


Lees meer nieuws in onze app
     
YouTube
Instagram
Twitter
Facebook
TikTok
U kunt zich indien gewenst weer afmelden.
Afmelden
Bekijk e-mail in browser



© OmroepFlevoland