Exclusieve koffiemerken bij Koffiecentrale
Koffiecentrale, specialist in premium espresso koffie
Ga voor absolute topkwaliteit

Cagliari SuperOro

Supergoud


Deze SuperOro (letterlijk vertaald: supergoud) van Cagliari uit Modena is, wat ons betreft, van absolute topkwaliteit. Bij een filterdrager-machine "blubt" de fluweelachtige massa uit de machine. Een mooie donkerbruine, hazelnootachtige cremalaag met een uiterst fijnporige structuur.

Geef je ogen maar eens goed de kost, de smaak doet er niet voor onder. De aroma's flirten ongegeneerd met je gehemelte: cremig, met veel smaak en een zacht aroma. Deze melange is erg geschikt voor de bereiding van een echte Italiaanse espresso.

We zijn SuperFan van deze SuperOro!
► Ga naar SuperOro
reinigen en ontkalken

Reinigingsmiddelen voor je machine

Apparatuur schoon houden


Zorg je wel goed voor je espressomachine en koffiemolen? Om je daar bij te helpen hebben we goede tools en reinigingsproducten in ons assortiment.

Zo hebben we alles van het befaamde Urnex en Grindz voor je koffiemolen of de losse Cafiza reinigingspoeder. Maar ook de universele reinigingstabletten. Topkwaliteit.

Natuurlijk hebben we ook de originele reinigingsmiddelen voor je Jura, Saeco, Mellita, Siemens of Neff machine en de prijsvriendelijke universele schoonmaakmiddelen van Clean Express. Kom snel een kijkje nemen.
► Naar reinigingsproducten
Lees de laatste blog van Saskia

De vijf M's

Voor het maken van een perfecte espresso hanteert een Italiaanse barista het principe van de vijf M's.


Als je de tijd neemt voor het maken en het drinken van een kopje koffie, is de eerste M al binnen. Voor de enige echte espresso mogen de bonen pas gemalen worden op het moment dat de koffie ook daadwerkelijk gezet gaat worden. De espressomachine heeft een grote invloed op de kwaliteit van de koffie. Zonder een echte barista, die de kunst van het koffiezetten als geen ander verstaat, kan de beste melange nog veranderen in een kopje bocht. Lees meer in een wetenswaardige blog van Saskia Balmaekers
► Lees meer over de vijf M's
Klik hier voor de sjieke top melange

Quarta Caffè Barocco

Zoete verleiding, bijzonder lange nasmaak


De Barocco is de sjieke top melange van de roosterij. Intens en verfijnd aroma voor een unieke smaakervaring. Deze melange een eerbetoon aan Salento en zijn artistieke expressie. Een zachte en ronde smaak streelt je gehemelte. De gebruikte arabica bonen (100% arabica) zijn afkomstig uit Midden-Amerika en Brazilië. Complexe structuur en toch een flinke body. Een wondermooie tekening, fraaie crema. Hazelnoot, cacao en een uitzonderlijk lange nasmaak. Wij zeggen "Artistieke expressie" is gelukt! Proeven.
► Klik hier koffie van deze maand
E-mail niet zichtbaar? Bekijk het in je browser.
Keurmerken
Koffiecentrale Nederland
Rudolf Dieselweg 38, 5928 RA Venlo

KVK: 12056593 | BTW: NL001840500B69
TEL: +31(0)77 3200774
Facebook  |  Twitter  |  Blog
Copyright © 2020 Koffiecentrale Nederland, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich ingeschreven heeft op onze nieuwsbrief via onze website. 
Uitschrijven - update je profiel 
Forward Forward
Tweet Tweet
Share Share