View this email in your browser

HET THEATER- EN DANSPROGRAMMA VAN LOWLANDS 2022 IS BEKEND!

En verder.. Dansworkshop XL: Dabke Nights, de officiële theater- en dansprogramma trailer en de vlaggenwedstrijd!

Lieve Lowlanders,

Theater- en dansliefhebbers zitten in Lowlands’ theatertent Juliet altijd op de eerste rij. Dit jaar verwelkomen we hier maar liefst 12 nationale en internationale theater- en dansgezelschappen met spectaculaire, ontroerende en emotionele voorstellingen!

Zelf over de dansvloer zwieren doe je tijdens de Dansworkshop XL: Dabke Nights op zaterdag om 11:30 uur in Heineken. Stilstaan is geen optie!
Hier check je het volledige theater- en dansprogramma van Lowlands 2022.
 
Bekijk hier de theater- en danstrailer van Lowlands 2022
Hofesh Shechter Company: ‘Contemporary Dance 2.0’
De Londense club van de bewierookte Israëlische choreograaf stuurt zijn jongerenafdeling Shechter II de planken op voor een adembenemende show met een lumineus lichtplan, buitenaardse beats en boven alles briljant hallucinante dansmoves.
 
Toneelgroep Oostpool: ‘Baby Crazy’
Wat een onenightstand met Justin Timberlake al niet teweegbrengt? Je ziet het in dit verrukkelijke melodrama, heen en weer slingerend tussen feit en fictie, een gulle lach en een melancholieke traan.
 
The Ruggeds: ‘Adrenaline’
Eindhovense breakdancecrew van internationale naam en faam wervelt en cirkelt erop los, onophoudelijk voortgestuwd door een opgewonden mash-up van hiphop, jungle, house en breakbeats.
 
House of Circus
Wat krijg je als je drag en circus met elkaar kruist? Een duizelingwekkend universum waarin alles vloeibaar is – en de vloer ongetwijfeld lava. Glamour en sensatie gegarandeerd!
 
Theater Artemis: ‘Dans Is Lekker Ritmisch Bewegen Op Muziek’
Hilarische voorstelling van een anarchistisch jeugdtheatergezelschap dat zijn publiek graag in opperste verwarring achterlaat. Opgezweept door hitsige beats proberen drie veertigplussers zo onbeholpen mogelijk de schaamte van zich af te dansen.
 
Boys Won’t Be Boys
In deze bekroonde voorstelling gaat het ouderwetse mannelijkheidsideaal aan diggelen. Zeven spelers vertellen zingend, rappend, grappend en dichtend hoe stoer het is om je als man kwetsbaar op te stellen.
 
155 en Magic Tom & Yuri: ‘ALO’
Oude alto’s voeren je met (break)dans en comedy terug naar de hoogtijdagen van poppunk, emo, nu-metal, slobberjeans, groen haar, energydrankjes en dikke jonko’s.
 
Firma MES: ‘The Life and Death of a Sex Robot’
Deze zinderende onewoman-robotopera prikkelt al je zintuigen tijdens een fascinerende performance vol intimiteit, eenzaamheid en vervreemding. En seks dus.
 
Conny Janssen Danst: ‘Warping Soul’
Vier dansers, één ruimte. Een veránderende ruimte. En de dansers veranderen mee, gedesoriënteerd en gehergroepeerd, opgehitst door experimentele beats van Rival Consoles. Warpfactor 10!
 
Stephanie Louwrier | Rudolphi Producties: ‘Show Must Go On’
Het is zover: terug naar het oude normaal. Proost? Nee, één vrouw bindt in een hilarische, muzikale, sexy one-womanshow de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.
 
De Leedbewakers: ‘KØT’
In deze tragikomedie onder eindregie van meesterabsurdist Jakop Ahlbom zie je hoe drie plichtsgetrouwe wachters dromen over figuren die onder de slagboom door willen, over gedaantes aan de horizon, en over elkaar de hersens inslaan.
 
PERMANENT DESTRUCTION: ‘Pain Against Fear’
Bloedintens muziektheater met dikke beats, beukende bassen en theatermaker Naomi Velissariou over angst en het omarmen van je pijn. In X-Ray natuurlijk, wat dacht jij?
 
Dansworkshop XL: Dabke Nights
De jaarlijkse dansworkshop duikt diep in de dans van duizend-en-een-nacht, een uitbundige combi van cirkeldans en linedans die iedereen kan leren.
 

VLAGGENWEDSTRIJD

Het gigantische vlaggenwoud voor de Alpha kan na 2 jaar wel wat verse vlaggen gebuiken. 
Dit is je kans om je ontwerpkriebels vrijuit te laten wapperen, want het vlaggenwoud hangt vol met door Lowlanders ontworpen vlaggen. Laat het designen maar beginnen! Check hier alle info.
 

LOWLANDS 2022

Festivaltickets voor Lowlands 2022 zijn uitverkocht.  
Op de website van Ticketmaster kun je op een veilige en eerlijke manier zelf je ticket doorverkopen aan een andere Lowlander. Als koper weet je zeker dat je een origineel ticket overkoopt waarmee je daadwerkelijk toegang tot Lowlands hebt. Ga hiervoor naar de pagina van het type ticket dat je wilt overkopen en dan zie je rechts onderaan 'Doorverkooptickets. Bij andere ticketplatformen zoals Ticketswap, Viagogo en Martkplaats loop je het risico dat je een ongeldig ticket koopt dat geen toegang geeft tot Lowlands.

BLIJF OP DE HOOGTE

Op www.lowlands.nl zie je het overzicht van alle acts inclusief omschrijving. Beluister hier de LLowcast en verdiep je alvast in het programma met de Lowlands 2022 YouTube-playlist en de Lowlands 2022 Spotify-playlist. Binnenkort worden nog meer acts aangekondigd. 
Via de Facebookpagina van Lowlands, het LL22 Facebook event, de Lowlands Instagram en het Lowlands Twitter account blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


SPREAD THE LLOVE!
LOWLANDS
Blijf op de hoogte van Lowlands 2022:
Link
Facebook
Twitter
Website
Spotify
YouTube


Copyright © 2022 Lowlands, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Our mailing address is:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.