Lees in deze nieuwsbrief onder meer een verhaal met Niki Terpstra over zijn Specialized waarop hij in 2024 Parijs-Roubaix wist te winnen.
Fiets
Het verhaal achter de fiets waarop Niki Terpstra in 2014 Parijs-Roubaix won

De meest prestigieuze eendagskoersen die je als coureur kunt winnen zijn zonder twijfel de Ronde van Vlaanderen en natuurlijk Parijs-Roubaix. Niki Terpstra kan zeggen dat hij ze allebei heeft gewonnen. We zochten de kasseienspecialist op in zijn woonplaats Bergen om de fiets te bekijken waarmee hij in 2014 solo over de finish kwam in Roubaix.

Fiets
Fiets de Podcast over het laatste fietsnieuws!

Luister nu naar aflevering 68 van Fiets de Podcast. Een goed gevulde aflevering met een terugblik op de ‘hoogmis’ en een voorspelling voor de ‘hel’. Over waarom de Loorberg verandert in de Loorheuvel en hoe je eenvoudig de beste fietsfoto maakt. Natuurlijk komt ook het laatste wielernieuws en Fiets Magazine editie 4 aan bod.

Fiets
Tijdritkalender 2024

Tijdrijden in Nederland is niet echt een strak georganiseerde discipline en dat werd weer pijnlijk duidelijk toen Ronald probeerde een overzicht te maken van alle tijdritten en tijdritcompetities in 2024. Dat bleek nogal een uitdaging. Onderaan dit artikel een lijst met ‘alle’ tijdritten voor 2024.

Fiets
Canyon Endurace

De Endurace had altijd al comfort in overvloed. Maar nu heeft Canyon dit model naar eigen zeggen ook nog eens flink sneller gemaakt. Tijd om deze succesfiets aan de tand te voelen: This is your new Endurace. New Bike Day bij Canyon is alsof je een nieuwe auto ophaalt in de showroom.

Fiets
Alle fietsen en onderdelen

Een nieuw seizoen betekent niet alleen nieuwe truitjes en nieuwe renners, maar ook wijzigingen op het vlak van materiaal. Wie rijdt dit jaar met wat? We zetten de materiaalsponsoren van alle topteams op een rijtje.

Fiets
Roubaix op tv

Na De Ronde is het tijd voor het volgende monument. Parijs-Roubaix is altijd een mooie koers met soms verrassende winnaars, zoals Alison Jackson vorig jaar bij de vrouwen. Waar is Roubaix op televisie te zien? 

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden