Sneeuwhoen De sneeuwhoen is eigenlijk een wereldberoemde vogel. Dit komt omdat de vogel op het etiket staat van de Schotse whiskey 'Famous Grouse'. Onze sneeuwhoen komt ook uit Schotland. Het borstje wordt rosé gebakken en van het boutje worden bitterballen gemaakt.
Fazant Ook van de fazant gebruikt Per vrijwel alles. Het borstje wordt langzaam gegaard en op de huid gebakken. Van het boutje wordt een rookworstje gemaakt. De drumsticks worden gekonfijt in ganzenvet. De zuurkool wordt in hetzelfde ganzenvet gegaard samen met rode Port.
Hazenrug, hertenrug en nog meer wilde gerechten..... Het wildseizoen bij Brasserie Springer is in volle gang.
Kerstmis Het kerstmenu staat online, eerste en tweede kerstdag serveert Brasserie Springer een 5-gangen keuzemenu met kleinere gerechten zodat u meer kunt proeven en dus meer kunt genieten.
Kerstbrunch Op tweede kerstdag, maandag 26 december, organiseert Brasserie Springer een kerstbrunch speciaal voor families. De ouders gaan genieten van een 4-gangen kerstbrunch terwijl de kinderen BOVEN onder begeleiding gaan spelen.
Aanschuiven Wist u dat Brasserie Springer elke week op dinsdag, woensdag en donderdag een heerlijke aanschuifmaaltijd serveert? Elke week een ander gerecht voor een aantrekkelijke prijs. 1 t/m 3 november Springer's stamppotweek € 15,00 8 t/m 10 november Franse Coq au Vin € 15,00 15 t/m 17 november Traditionele jachtschotel 22 t/m 24 november 's Werelds meest luxe kroketten € 13,50