Laden...

⛅ Het wordt dit weekend wat koeler. Veel wandelplezier 😄 🚶

By wandel.nl received 23 dagen geleden

Categorieën: Hobby | Vrije tijd
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder
  • Html
  • Tekst
| Wandeltips | Evenementen | Routes |
Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Wandelevenementen over het strand

Op het strand kun je in de zon liggen of een zandkasteel bouwen, maar je kunt er ook prachtig wandelen. De komende maanden gaan er diverse wandelevenementen over het strand of door de nabijgelegen duinen. Wandel.nl selecteerde uit de wandelagenda strand- en duintochten.  

Heb jij al een nieuw doel na de Vierdaagse Nijmegen?

Is er een wandelleven na de Vierdaagse Nijmegen? Jazeker, bewijzen deze Vierdaagselopers. Tijdens de slotetappe vertelden zij op de KWBN Rustpost, met de Via Gladiola in zicht, wat hun volgende wandeldoel is. Van de Heuvelland4daagse in het zuiden, tot het Pronkjewailpad in het noorden. Lees hun verhalen en doe inspiratie op. 
 

32e Heuvelland 4daagse Zuid-Limburg

8  AUG T/M 11 AUG - BERG EN TERBLIJT
Tijdens de Heuvelland 4daagse verken je vanuit de startlocatie in Berg en Terblijt de prachtige natuur van Zuid-Limburg. Je kunt kiezen uit routes van 7, 14, 21, 28 en 42 kilometer en deze prachtige routes zijn elke dag anders. Ze voeren je over glooiende heuvels en door prachtige rivierdalen, waarbij bossen, heidevelden, akkers, weilanden en boomgaarden elkaar afwisselen.
 

De Groene Band in Thüringen: een natuurlijke oase

De Groene Band volgt de voormalige grens tussen Oost- en West-Duitsland. Doordat deze grensstrook jarenlang niet betreden mocht worden, is hier een beschermd natuurgebied ontstaan, waarin vele bedreigde plant- en diersoorten leven. Wandelpaden leiden over glooiende heuvels en weides, door bossen en stille rivierdalen. Tijdens de wandeling wordt de geschiedenis van de deling van Europa zichtbaar.  
 

Hoe vaak trek jij jouw wandelschoenen aan? 

Graag willen we jou als abonnee op de Wandel.nl nieuwsbrief iets beter leren kennen. We kunnen dan de inhoud van de nieuwsbrieven nog beter op jouw interesses laten aansluiten. Daarom stellen we je af en toe een vraag. Deze keer zijn we benieuwd hoe vaak jij je wandelschoenen aantrekt. Wandel jij bijvoorbeeld een paar keer per week of misschien wel iedere dag?

Herdenkingstocht 75 jaar vrijheid

6  SEP T/M ZO 6 OKT - DIVERSEN
OLAT organiseert een herdenkingstocht in het kader van 75 jaar vrijheid. In negen dagen, verdeeld over drie weekenden in september en oktober, is er een groepswandeling over het Airbornepad. Een unieke kans om samen met andere wandelaars deze historische route te lopen. Je kunt ook per dag of per weekend inschrijven. Het tempo is 5,5 kilometer per uur.
 

Blog van Saskia: Eindelijk, we mogen weer! 

Saskia van den Brand liep, net als 44.701 andere wandelaars, vorige week de 103de Vierdaagse Nijmegen. Ze vertelt over haar belevenissen. Van bijzondere ontmoetingen tot onverbiddelijke scanapparaten en kippenvel op de Via Gladiola. ‘Een aantal wandelaars komt puffend en steunend bij Alice, maar haar scanapparaat is onverbiddelijk. Geen bliepje. Te laat. Voor hen eindigt het avontuur.'
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.
gegevens bijwerken of uitschrijven

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019