|
|
|
| Met kip wordt het vaak nét even lekkerder. Vooral als je er knapperige salieblaadjes bij geeft en een romige mosterdsaus met frisse venkelzaadjes. | |
|
|
|
|
|
| Psst… Dit toetje wordt fenomenaal als je de allerlekkerste verse ricotta scoort bij een Italiaanse delicatessenwinkel. Buonissima! | |
|
|
|
|
Ronduit trots zijn we dat we – als een van de eersten – recepten uit Yotam Ottolenghi’s nieuwste boek COMFORT met je mogen delen in delicious. Maar er is meer! Want als de tuindeuren steeds vaker dichtgaan, wordt de keuken vanzelf weer onze lievelingsplek. Alleen al om de geur van curryblaadjes gebakken in kokosolie voor romige kip & groentestoof. Wow, dat is met recht easy Indiaas! En als de regen ritmisch op de ramen tikt, leven we ons uit met paddenstoelen. In risotto of goulash met puree; comfort to the max. Bestel het oktobernummer van delicious. nú in onze webshop (gratis verzending binnen NL) of koop 'm bij een winkel bij jou in de buurt! | |
|
|
|
|
|
| Toad-in-the-hole is een heerlijke Britse klassieker. Simpel, maar o zo lekker – dit gerecht is een gegarandeerde favoriet! | |
|
|
|
|
Wie ooit Italië aandeed tijdens een vakantie, weet hoe het gaat aan tafel. Tref je zo’n authentiek restaurant dan ontdek je dat al die gangen geen aanstellerij is, maar pure traditie. Neem de tijd, houd het simpel en eet met aandacht! En precies daarom maakten we deze verzameling van 51 Italiaanse recepten. Buon appetito! Bestel special edition ITALIË nú in onze webshop (gratis verzending binnen NL) of koop 'm vanaf 1 oktober bij een winkel bij jou in de buurt! | |
|
|
|
|
|
| Niets is fijner dan na een lange, regenachtige herfstdag jezelf te verwennen met een warme kom comfortfood. In het nieuwe nummer van delicious. draait alles om gezelligheid en gemak. Deze broccoli-knolselderijsoep met romige whipped geitenkaas en nog veel meer comfort recepten vind je in het nieuwe nummer. | |
|
|
|
|
|
| Kaneel is de teddybeer onder de specerijen: zoet, knuffelbaar en hij voelt zich bijna overal op zijn gemak – of het nu in de appeltaart is, een knapperige chili-olie of in de gehaktsaus voor de moussaka. Maar wat ís kaneel eigenlijk, en waar komt het vandaan? | |
|
|
|
|
|
| Er kan zoveel meer dan er een balletje van draaien. Door de curry, roerbak, in wontonsoep of bibimbap, gehakt is letterlijk fijn vlees. Wij geven je de allerlekkerste recepten. | |
|
|
|
|
|
|