Dit zijn de highlights voor de maand juli!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Webversie Afmelden

HIGHLIGHTS IN JULI

 
bekijk

26 JUNI T/M 4 JULI

VAN DER LAAN & WOE

WACHTLIJST 
LEES MEER 
bekijk

5 t/m 14 juli

NAJIB AMHALI

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

15 JULI

CHRIS ISAAK

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

17 JULI

BRENDAN HUNT

KAARTEN 
LEES MEER 

VAN DER LAAN & WOE - NG

Van der Laan en Woe voelen zich het meest thuis in het theater, waar ze nu hun persoonlijkste voorstelling ooit brengen. Gepaard met gevatte grappen, hilarische scènes en muzikale acts neemt het duo ons mee op ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis over het bestaan van Jeroen Woe. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe?

WACHTLIJST

NAJIB AMHALI - 30 JAAR ON STAGE

Najib Amhali viert zijn dertig jarig jubileum met een terugblik op de afgelopen decennia. Met als rode draad zijn levensverhaal, een echt Hollywood-verhaal in Nederland met vooral veel hoogtepunten. Herbeleef de scènes en typetjes die Najib beroemd maakten, maar geniet ook van nieuwe verhalen en personages.

LAATSTE KAARTEN

CHRIS ISAAK

In zijn bijna veertigjarige carrière heeft Chris Isaak over zo'n beetje de hele wereld opgetreden, samen met zijn band Silvertone. Met zijn mix van rockabilly, blues en pop en zijn kenmerkende stem brengt hij een mix van romantische ballades en opzwepende rockhits.

KOOP KAARTEN

BRENDAN HUNT

Brendan Hunt keert voor de 4e editie van het Boom Chicago Comedy Festival terug naar Amsterdam. Iedereen kent Brendan 'Coach Beard' Hunt als mede-bedenker en genomineerde ster van Ted Lasso. Maar wie was Brendan Hunt voordat Ted Lasso verscheen? Het belooft een ongefilterde ervaring te worden, want de humoristische Hunt houdt niets achter. Bekijk hier zijn persoonlijke videobericht!

KOOP KAARTEN

NIEUW IN VERKOOP

 
HERMAN VAN VEEN - TACHTIG JAAR

HERMAN VAN VEEN - TACHTIG JAAR

WOENSDAG 12 T/M ZONDAG 23 MAART

Op 14 maart 2025 wordt Herman van Veen 80 jaar. Deze mijlpaal viert hij op 12 t/m 15 maart en 19 t/m 23 maart met bevriende artiesten in Carré.

“Lieve mensen, Wij spelen Tachtig Jaar negen keer in Carré. Wie had dat gedacht. Kan niet wachten dat met u te vieren.”
- Herman van Veen

MEER INFO & KAARTEN 
 
JETT REBEL - THEATERTOUR

JETT REBEL - THEATERTOUR

WOENSDAG 4 DECEMBER

Jett Rebel neemt zijn publiek mee op een inspirerende reis langs zijn eigen oeuvre en de helden die hem inspireren. Afgewisseld met persoonlijke verhalen belooft ook deze, alweer vijfde, theatertour van de muzikale alleskunner een aaneenschakeling te worden van muzikaal vernuft en vocale hoogtepunten.

MEER INFO & KAARTEN 
 
LADY BLACKBIRD

LADY BLACKBIRD

DINSDAG 12 NOVEMBER

Marley Munroe, bekend onder de artiestennaam Lady Blackbird, is een in Amerika geboren jazz- en soul-singer-songwriter. In elk Lady Blackbird lied klinkt het onmiskenbare geluid van vrijheid. Geharnast in een krachtige stem switcht haar sound van het ene naar het andere moment van pure euforie naar schrijnend hartzeer.

MEER INFO & KAARTEN 
 
S10 - GROEIPIJN

S10 - GROEIPIJN

DINSDAG 12 NOVEMBER 

S10 is één van de meest oorspronkelijke stemmen in de Nederlandse muziek. Met zeggingskracht en authenticiteit vertelt ze haar persoonlijke verhalen. Haar allereerste theatervoorstelling gaat over de groeipijn in haar zoektocht naar veiligheid.

Stien: “Ik wil samen met de bezoekers mijn verhaal ontdekken. Vertellen over een jong meisje dat veel heeft meegemaakt, maar ook is opgekrabbeld. Een verhaal vol hoop, eerlijk verteld, zonder opsmuk.”

MEER INFO & KAARTEN 
 
Nederlands Theater Festival | DE BANANENGENERATIE

Nederlands Theater Festival | DE BANANENGENERATIE

DONDERDAG 5 SEPTEMBER

Eind 2022 bracht regisseur Char Li Chung De Bananengeneratie, naar het gelijknamige boek van Pete Wu, voor het eerst naar verschillende theaters in het land. Door het daverende succes werd al snel duidelijk dat representatie van de Oost-Aziatische Nederlander in het theater enorm werd gewaardeerd. Op 5 september zal het sprankelende theatrale portret van de Oost-Aziatische Nederlander nog één keer te zien zijn in Carré als onderdeel van het Nederlands Theaterfestival.

MEER INFO & KAARTEN 
 
NEDERLANDS THEATER FESTIVAL | EEN LEUK AVONDJE UIT

NEDERLANDS THEATER FESTIVAL | EEN LEUK AVONDJE UIT

VRIJDAG 13 SEPTEMBER 

Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan afhangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Liefde, blijdschap, verdriet, angst, schaamte en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. Een cocktail van hormonen en emoties voor iedereen vanaf 8 jaar.

MEER INFO & KAARTEN 
 
Foil Arms & Hog

Foil Arms & Hog

DINSDAG 1 & WOENSDAG 2 OKTOBER

Foil Arms and Hog zijn terug met hun gloednieuwe voorstelling Skittish. Een mix van sketch comedy, publieksinteractie en improvisatie. Na uitverkochte zalen in de London Palladium, New York Town Hall en het Sydney Opera House begint het Ierse trio aan hun grootste wereldtournee tot nu toe. Met fans als Woody Harrelson, Emma Thompson en Mr. Bean zelf, is het duidelijk waarom Foil Arms and Hog een van 's werelds meest gerenommeerde sketchgroepen zijn geworden.

MEER INFO  
 
DAVE - L’ANNIVERSAIRE

DAVE - L’ANNIVERSAIRE

MAANDAG 31 MAART

De in Nederland geboren chansonnier Dave komt op 31 maart 2025 met zijn voorstelling L’anniversaire naar Koninklijk Theater Carré. Samen wil hij het leven en de muziek vieren. Het zal een avond met een uitzonderlijke sfeer worden, waarbij ieder nummer zal voelen als een meeslepend verhaal.

Kaarten zijn vanaf 26 juni 2024 om 10.00 uur verkrijgbaar.

MEER INFO  
 

CARRÉ TIPT!

 
KETI KOTI

KETI KOTI

VRIJDAG 28 JUNI T/M MAANDAG 1 JULI

1 juli is een bijzondere dag. Een dag om bij stil te staan, te herdenken, maar ook om te vieren. De Kleine Komedie viert en herdenkt met drie prachtige voorstellingen de afschaffing van de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen. Zo ontvangt gastvrouw Babs Gons in deze speciale Keti Koti-editie van Babs' Woordsalon songwriters en dichters, schrijvers en spoken-word artiesten.

MEER INFO 
 
AGENDA   PLAN UW BEZOEK    STEUN CARRÉ    CONTACT
VOLG CARRÉ ONLINE VIAFTIII

Afmelden

 

Bekijk hier de algemene bezoekersvoorwaarden en het privacy statement van Koninklijk Theater Carré. De algemene bezoekersvoorwaarden van Carré maken deel uit van het toegangsbewijs en zijn van toepassing op alle diensten van Carré.