Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Review

Merida Scultura 8000-E Disc

De Scultura, de klassiekerfiets van Merida, is er in een versie met velgremmen en schijfremmen. Opvallend: de meest betaalbare Scultura’s met velgrem zijn er tot 1499 euro, daar boven is het allemaal Disc wat de klok slaat. Wij testten de 8000-E, opgebouwd rond een CF4-frame.

Fiets

Cross-seizoen

Hilarisch overzicht

Het VPRO-programma Makkelijk Scoren maakte deze week een hilarisch filmpje over het afgelopen cross-seizoen. Hierin deelt vd Poel tijdens een wedstrijd nog even handtekeningen uit, wordt omver gelopen door De Vlaeminck, eet een broodje in de camper, maakt tussendoor zijn eigen fiets schoon en wint alsnog.

Fiets

Review

Giant Trance Advanced Pro 2

Vroeger het ondergeschoven kindje in de Giant familie, nu een volwaardig lid. Als grote broer van de Anthem neemt deze Trance langzaam een steeds prominentere plaats in de collectie in. Rob nam hem onder handen op serieuze trails.

Fiets

Deel 4

Sportvoeding getest

We zijn aangekomen bij deel 4 van de sportvoedingtest. Door alle repen en gels zien we door de bomen het bos niet meer, maar we bijten ons er doorheen en hebben de afgelopen weken weer wat merken onder de loep genomen. Dit keer NamedSport, Sanas, BYE!, Eurosport en NatuSport.

Fiets

EK Wielrennen

Alkmaar enige kandidaat?

De kans is heel groot dat het EK wielrennen van 7 tot en met 11 augustus in Alkmaar wordt georganiseerd. De gemeente Alkmaar heeft zich kandidaat gesteld voor het wielerevenement en trekt daar €950.000 voor uit. Alkmaar is – zo lijkt het nu – de enige overgebleven kandidaat.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer