Sinds begin 2024 houden we op de website van FiscAlert 2 beleggingsportefeuilles bij voor Doe-Het-Zelf beleggers. Deze bestaan uit een combinatie van 2 indexfondsen waarin je heel makkelijk zelf kunt beleggen. De afgelopen 10 jaar hadden die portefeuilles veel meer rendement opgeleverd dan actief beheerde portefeuilles. 

In zijn videoserie deelde Kapé Breukelaar in 6 lessen alles wat je moet weten over indexbeleggen. Ook nam hij je mee in de FiscAlert doe-het-zelf portefeuilles. In deze video neemt Kapé de (uitstekende) resultaten van de FiscAlert doe-het-zelf portefeuilles over Q1 met je door.

Waarom eten als je geen honger hebt? Waarom op vakantie als je liever thuis zit? En toch doen we, door kuddegedrag en sluwe marketing, een heleboel onnodige dingen. Dat geldt extra voor verzekeringen. In haar nieuwste column vertelt Erica hoe je het beter kunt aanpakken en hoe bespaart op onnodige zekerheid.

Het is weer voorjaar en dan is het tijd voor de grote schoonmaak. Ook op het gebied van geldzaken. Als je je financiële administratie op orde hebt, weet je wat erin komt en wat eruit gaat. Hoe meer overzicht je hebt, des te beter je kunt zien waar je kunt besparen.

De toeslagenaffaire heeft duidelijk gemaakt dat het huidige toeslagenstelsel tot grote financiële problemen kan leiden bij toeslagenontvangers. Daarom is gewerkt aan een nieuw stelsel voor financiering van de kinderopvang.

  • De slimste tips in geldzaken
  • 10 x FA Magazine
  • Toegang tot alle content op de website en de Adviesservice
  • € 24,50 per jaar
Lid worden
Copyright © 2024 Alert Uitgeverij BV. 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief.