Hey ,

Een paar weken geleden mailde ik dat ik begin dit jaar ruim €30.000 euro door de plee had gespoeld door verkeerd bezig te zijn met onze Facebook Ads.

Benieuwd wat ik verkeerd heb gedaan? Blijf even lezen...

Het betekent namelijk niet dat Facebook Ads per se slecht zijn, maar wel dat je er niet vol gas op moet geven als je eigenlijk niet weet wat je doet. Dat was waar ik de mist in ging 😅

Normaal gesproken draaien onze Facebook en Instagram advertenties super winstgevend. Dat gebeurt niet als ik aan de knoppen zit, maar wel als onze Facebook Magiër Chris van der Krieke dat voor ons doet.

In 2016 waren zijn skills met Facebook ads één van de redenen dat onze omzet verdubbeld was t.o.v. 2015 🎉

Ondanks dat adverteren tegenwoordig lastiger is dan in die periode, zorgen zijn ads nog steeds voor een enorme groei van onze business!

Facebook marketing geheimen

Hij runt nu niet alleen de ads van de IMU (en onze dochterbedrijven), maar ook van o.a. Vertellis B.V. en Wim Hof vanuit zijn bedrijf Switch Online Marketing wat in 2 jaar is uitgegroeid tot een enorm succesvolle business. Ondertussen heeft hij al meer dan 5 miljoen euro besteed via Facebook en Instagram ads.

Ik heb hem uitgenodigd bij ons op kantoor om het met hem te hebben over zijn meest succesvolle Facebook en Instagram strategieën. Dit moet je zien!

Klik hier om het interview te bekijken >>>

Je krijgt inzicht in Chris zijn ondernemersverhaal (hoe hij in korte tijd tientallen klanten kreeg, nu 6 freelancers voor zich heeft werken en hoe hij vrijheid heeft toegepast binnen zijn bedrijfscultuur), maar ook in een aantal extreem succesvolle Facebook campagnes.

Je leert:
  • Welke data je moet analyseren om sneller winst te maken
  • Hoe je makkelijker (en voordeliger) leads kunt verzamelen
  • Waarom budget niet bestaat
  • Wat de gemiddelde doorlooptijd van een advertentie is
  • Hoe je de heilige graal voor jouw business kunt vinden

Klik hier voor het interview >>>

Na het kijken van dit interview kan je direct aan de slag om je eigen volgende winstgevende Facebook Campagne op te zetten!

Oh en over die fuckup van €30.000? Dat delen we natuurlijk ook in het interview :-)

Veel plezier met kijken, laat je weten wat je ervan vond?

Vriendelijke groet,
 
 
PS. Ben je meer een lezer dan een kijker? We hebben het interview ook voor je samengevat als blog. Je kunt deze hier bekijken >>>

PPS. Chris is één van de 12 sprekers op het IMU event. De korting van €300,- op je kaartje verloopt bijna! Klik hier voor meer info >>>

 
Ik stuur je deze mail omdat je je hebt ingeschreven voor ons gratis e-book of klant bent bij de IMU. Wil je geen tips meer ontvangen om meer uit je website te halen? Dan kan je je natuurlijk uitschrijven door op de link hieronder te klikken. Maar mocht er iets zijn wat ik of mijn team voor je kan doen, reageer dan even op deze mail!

Klik hier om je uit te schrijven.

Onze mails worden verzonden vanuit het IMU hoofdkantoor in onze mooie hoofdstad:

IMU BV, Herengracht 66, 1015BR Amsterdam, Netherlands