View this email in your browser

Lieve yogi(ni),

Je kent het vast: de heerlijke feestdagenperiode vol bezinning, samenzijn en dankbaarheid, maar ook prikkels, stress en spanning. Hoe blijf je nou dicht bij jezelf deze dagen? En hoe ga je om met die spanning rondom het verzorgen van het diner, het verzamelen van de perfecte cadeautjes en al die familieleden die vragen naar je relatie, studie of werk?

Vl谩k voor de feestdagen hebben wij de perfecte masterclass voor je. Leer makkelijker af te schakelen naar een ruststand en adaptiever te zijn in momenten die veel van je vragen. Tijdens de Masterclass Nervus Vagus | de supersnelweg van het lichaam reikt Eveline jou de tools aan die je gewoon m贸et hebben tijdens de kerst!

Eveline: "De Nervus Vagus is de langste en meest complexe zenuw in ons lichaam. Met deze in balans help je jouw zenuwstelsel zichzelf beter te kunnen reguleren. Een echt cadeautje voor jezelf of een ander rondom de wellicht drukke en stressvolle feestperiode. Zie ik je 18 december in Sittard?"
LEES MEER

Feestdagen cadeautips

Het mooiste cadeau dat je jezelf, dierbaren, bekenden of collega鈥檚 kan geven: een gezonde en gelukkige leefstijl. Ons team heeft een pagina vol feestdagen inspiratie voor je verzameld, waaronder mooie cadeau lessenkaarten, yoga lifestyle producten en het online inspiratieprogramma.

Bekijk inspiratie >

Meer verdieping in 2023

New Years gathering
7 januari

Het is tijd voor een nieuw begin. Deze eerste volle maan van het nieuwe jaar is h茅t moment om jouw oude patronen en spanningen los te laten. Begin met kleine haalbare doelen te stellen, zodat 2023 een jaar wordt om nooit te vergeten. Een bijzondere gathering met meditatie, klankschalen sounds en samenzijn.聽
Aanmelden >

Yoga Self Love event
28 januari

Een mooi moment om een dieper gevoel van eigenliefde te verkennen en te ervaren.聽Manon neemt je mee op een reis van reflectie, mededogen en zelfliefde. Je leert rituelen en beoefent meditatie, chant, dans, pranayama, sharing, journalling聽en yoga. Deze ultieme daad van zelfzorg kun je integreren in je leven enin 2023 met meer inzicht聽te leven naar jouw waarheid.聽Bekijk聽programma >

Yogaplace Academy

In 2023 staat er weer heel wat moois op de planning in onze academy en er zijn nog plekken vrij voor jou!聽In februari start de volgende Pre-Teacher Training, in maart alweer een nieuwe 200-uurs Ashtanga based docentenopleiding en gedurende het jaar zijn er verschillende opleidingsmodules聽om jouw pad te verbreden. Sta jij open voor ontwikkeling, zelfonderzoek en nieuwe ervaringen?

Sisterhood & Self love retreat |聽9-12 februari

Een vierdaags retreat waarbij jij in een oud klooster in Noord-Limburg uit je dagelijkse structuur stapt om terug te komen met hernieuwde en positieve energie. Verhoog je vibratie met de twee inspirerende trainers coachers Manon en Sadhya, lees hier meer over deze twee soulsisters en het retreat: Meer lezen >

Online inspiratie programma

Steeds meer mensen worden zich bewust van hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Het is alleen niet altijd even makkelijk om een gezonde en bewuste levensstijl te handhaven. Daarom is er聽het Yogaplace online inspiratieprogramma. Maandelijks ontvang je kennis, inspiratie, oefeningen en praktische tools voor een happy & healthy life volgens een maandthema.

Altijd voordeel als YP member

Wist je dat Yogaplace members korting krijgt op onze workshops, trainingen, coaching, cursussen en overige events? Yogaplace biedt namelijk v茅茅l meer dan alleen yogalessen waardoor jij je persoonlijke ontwikkelingspad nog verder kan verdiepen. Zorg dat je altijd op de hoogte bent van de Yogaplace agenda door je je in te schrijven voor onze inspiratiemail.聽Nog geen member? Join our mindful community!
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email

JOIN OUR MINDFUL COMMUNITY

Volg Yogaplace op social media en wees onderdeel van onze warme gemeenschap. Op onze website lees je blogs聽met inspiratie en tips vanuit de yogafilosofie, op Instagram delen we inspirerende content en ontmoet je jouw gelijkgestemden en op Facebook vind je al onze events terug. Zien we je daar?

We are here for you

We begeleiden je graag op jouw yogapad. Als je vragen hebt, bekijk dan de Praktische informatie of neem gerust contact met ons op.






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?聽聽聽聽unsubscribe from this list聽聽聽聽update subscription preferences
Yogaplace 路 Sint Maartenslaan, 36 路 Maastricht, 6221 AZ 路 Netherlands