Fake news, of toch echt waar?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Wat is de pootafdruk van dierenvoer op het klimaat?

Dat de consumptie van vlees en andere dierlijke producten niet best is voor onze planeet, is geen nieuws meer. Maar daar trekken onze huisdieren zich weinig van aan. Die eten wat ze voorgeschoteld krijgen. Van klef natvoer tot droge brokjes. Lekker wellicht, maar dat dierendieet is niet zonder gevolgen.

 
 
Quest
 

Bizar: dit insect lijkt sprekend op een stuk popcorn

Dit insect heeft een stukje fake-popcorn op zijn rug. En hij is niet de enige in zijn familie die zich zo fraai uitdost.

 
 
Quest
 

Bestel alle uitgaven van Quest nu zonder verzendkosten

Door de harde lockdown zijn niet-essentiële winkels gesloten. Dat is om meerdere redenen vervelend. Want waar moet je nu je Quest kopen? Nou, wat dacht je van onze webshop? Vanwege de lockdown hebben we de verzendkosten tijdelijk geschrapt. Het beste nieuws: dat geldt voor al onze uitgaven, dus ook voor Quest Historie, Quest Psychologie en de Quest Puzzelmix. 

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Wanneer is een vaccin goed genoeg om toegelaten te worden op de markt?

In recordtijd zijn verschillende werkende vaccins tegen covid-19 ontwikkeld. Hoe weten we zeker of de nadelen van een prik niet te groot zijn? 

 
 
Quest
 

Nepnieuws: vier manieren waarop je kunt herkennen of een bericht klopt

Je maakt je leven een stuk makkelijker als je sommige mediakanalen zoals de publieke omroep maar het voordeel van de twijfel geeft. Of als je juist besluit om een heel grote categorie informatiebronnen te wantrouwen, zoals de mainstream media of wetenschappers. Maar wat als je zeker wil weten dat iets klopt? Waar moet je dan op letten?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Eindelijk weten we het: zó groot is een smurf

Hoe groot is een smurf? Kunnen ze echt door een waterkraan, zoals Vader Abraham zong? Wij zochten deze kwestie tot op de bodem uit.