Wordt de mail niet goed weergegeven? Bekijk hem online.
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Tw   Fb   Pin   Insta
 
 
   
 
 
ontluisterend en ontroerend verhaal
 
In deze onvergetelijke roman verweeft Ayòbámi Adébáyò de breekbaarheid van een huwelijk met de kracht van het moederschap. Ze vertelt ons over hoe ver mensen gaan om zichzelf en hun geliefden te behoeden voor hartzeer.

Er zijn dingen die zelfs de liefde niet kan. Als de last te zwaar is en te lang aanhoudt, krijgt zelfs de liefde barsten, scheuren, tot ze bijna breekt en dat soms ook doet. Maar zelfs als ze in duizend stukjes aan je voeten ligt, wil dat nog niet zeggen dat het niet langer liefde is.

Blijf bij me stond op de shortlist voor de Baileys Women’s Prize for Fiction en op die van de 9Mobile Prize for Literature, op de longlist voor de International Dylan Thomas Prize en is uitgeroepen tot New York Times Notable Book!
 
meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
Vooruitlezers gezocht voor De reizigers
 
Sarah en haar kleindochter Hannah maken een cruise van Californië naar Australië. Sarah keert terug naar haar geboorteland, waar ze niet meer is geweest sinds ze in 1945 aan boord stapte van de USS Mariposa.

De reizigers gaat over reizen die we ondernemen, de offers die we brengen en hoe we kunnen blijven verlangen naar wat we achterlieten. Deze prachtige roman verschijnt op 6 november, maar we zoeken vooruitlezers!

Heb jij in oktober tijd om De reizigers te lezen en vind je het leuk om een recensie te schrijven? Meld je dan nu aan via het formulier op de website. De winnaars ontvangen uiterlijk 26 september bericht.
 
Meer info
 
aanmelden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De jury, bestaande uit auteur Charles Lewinsky, uitgeefster Nelleke Geel en boekmaker Gerd Haffmans, schrijft in haar rapport: ‘Joachim Meyerhoff beschrijft het theater van de wereld precies zoals de wereld van theater en toont ons dat de keerzijde van elke tragedie een komedie is. Met een blik achter de coulissen, zien we zijn herinneringen.’

 
 
MEER INFO
 
LEESFRAGMENT
 
 
 
 
 
   
 
 
 
DE MOOISTE ROMANS
 
 
 
Een landhuis, familiegeheimen en schandalen
 
 
meer info
 
 
In hoeverre kan een plaats je leven veranderen?
 
 
meer info
 
Vlijmscherp en grappig. Nu voor slechts € 5,99!
 
 
meer info
 
 
Emoties en situaties in het hedendaagse Midden-Oosten
 
 
meer info
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Uitschrijven  |  Pas je instellingen aan
Copyright © 2018 A.W. Bruna Uitgevers - Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt de lezersnieuwsbrief van A.W. Bruna Uitgevers.

www.awbruna.nl  |  www.uitgeverijsignatuur.nl