Fijn wandelweekend!
Bekijk deze nieuwsbrief online

Wandeltochten ter herinnering aan de Tweede Wereldoorlog

Vandaag vieren wij Bevrijdingsdag. In mei, maar ook later in het jaar, vinden er meerdere wandeltochten plaats die je langs herinneringen aan de oorlog brengen. Opdat we niet vergeten. 

Wat is jouw ideale wandelvakantie?

Hoe ziet jouw ideale wandelreis eruit? Een weekje rustig wandelen in de Spaanse zon? Of misschien wandel je graag aan de andere kant van de wereld? KWBN gaat samen met Oad en met jou wandelreizen ontwikkelen. Hiervoor willen wij graag weten in welke wandelreizen jij interesse hebt. Daarom vragen we je om een paar vragen te beantwoorden. Alvast bedankt!

Tip van Wandelzoekpagina

De bloesempracht is weer los gebarsten. Vanaf half april tot half mei bloeien de kersen-, pruimen-, peren- en appelbomen. Maak een heerlijke wandeltocht langs een zee van bloeiende fruitbomen in de Betuwe, langs de Linge, in Zuid-Limburg of Zeeland. Bekijk de actuele bloesemstand en ga op stap.

 

Heuvelrugwandeltocht


- ZATERDAG 26 MEI 2018 - VEENENDAAL -
Bossen, heide, heuvels, vergezichten en kastelen. Wie meedoet aan de Heuvelrugwandeltocht ervaart hoe mooi de Utrechtse Heuvelrug is.

Luxemburg

Eén van de populairste wandelregio's in Luxemburg is Mullerthal. Deze streek wordt ook wel "Klein Zwitserland" genoemd om zijn vele rotsformaties die tussen de bomen en langs de rivieren prijken. De Mullerthal Trail heeft ook op cultureel gebied veel te bieden en is populair bij jongere reizigers en gezinnen.

 

Gratis proefles van FitStap

FitStap is het nieuwe beweegprogramma van KWBN. Ken jij iemand die fitter wil worden? Of wil je zelf meer gaan bewegen en kun je hierbij deskundige begeleiding gebruiken? Tijdens een gratis proefles kun je ontdekken of FitStap iets voor je is. Kijk op hier voor meer informatie.

Historische TT Wandeltocht Drenthe

- ZATERDAG 2 JUNI 2018 - ROLDE -
 
Wandel langs de geschiedenis van de TT in Assen, door de Drentse natuur en langs diverse culturele activiteiten.

Oost-Tirol: bergen waarvoor je warm loopt

In Oost-Tirol vind je hoge bergen en diepe afdalingen. Of je nu topsporter bent of een recreatieve wandelaar, iedereen zal genieten van de vele wandelmogelijkheden in deze veelzijdige regio met onderweg prachtige uitzichten.



 
                               
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl nieuwsbrief.

gegevens bijwerken of uitschrijven