Profiteer nu van veel vroegboekvoordeel op kamperen en verhuur | Online versie
Kompas Camping

Hoera! Je kan boeken voor 2019

We weten dat velen onder jullie er al even op zitten te wachten en met spanning uitkijken naar het moment dat er geboekt kan worden voor 2019. Goed nieuws! Het is zover! Alle prijzen en beschikbaarheid staan op de website en je profiteert nu van veel vroegboekvoordeel in 2019 voor zowel kamperen als verhuur.

 
Vroegboekvoordeel 2019

Vroegboekvoordeel 2019

Opgelet! Onze kampeertarieven zijn voortaan berekend op 2 personen. We doen het daarnaast ook anders met onze vroegboekacties! Je profiteert van echt veel korting als je op tijd boekt. De kortingen gelden voor de paasvakantie, Hemelvaart, Pinksteren, de zomer- en herfstvakantie. In het laagseizoen verblijf je gewoon tegen onze voordelige laagseizoen-prijzen.

Kamperen

Extra lang kamperen

We gunnen je van harte een extra lange vakantie en vinden het super gezellig als je wat langer blijft. En dat kan in 2019 met onze voordelige maandarrangementen of (voor/ na) seizoenplaatsen. Boek nu al je favoriete kampeerplaats voor bijvoorbeeld de hele maand mei, juni, juli, augustus of september 2019 en begin af te tellen! Bekijk de tarieven op de website.

 
Kompas Vakantiecheque

Kompas Vakantiecheque

Ken jij de Kompas Vakantiecheques al? Erg handig en voordelig als je er buiten de schoolvakanties op uit kan. Elke vakantiecheque is geldig voor één overnachting in het laagseizoen op je favoriete Kompas Camping voor slechts 20 euro/nacht. Leuk voor jezelf of als cadeautje onder de kerstboom. Je bestelt en betaalt ze eenvoudig online:

Nieuw vakantieseizoen

We missen jullie!

Vanaf vrijdag 29 maart 2019 zijn we weer open voor een nieuw vakantieseizoen! We kijken er al naar uit want we missen jullie! Het was een topseizoen. De nieuwe camperplaatsen op Nieuwpoort, het aanhoudende zomerse weer, de leuke activiteiten van het animatieteam. Volgend jaar belooft ook een bijzonder jaar te worden met o.a. een nieuw centrumgebouw in Nieuwpoort. Kom je ook?

Contact Contact

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je te gast was op Kompas Camping Westende of Kompas Camping Nieuwpoort. Met onze nieuwsbrieven brengen we je als eerste op de hoogte van leuke nieuwtjes en aanbiedingen.

Jouw privacy is belangrijk voor ons! Wij hebben ons privacybeleid aangepast om te voldoen aan de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Klik hier om ons privacybeleid te lezen.Heb je vragen over ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op. Wil je onze nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Meld je dan via de uitschrijfoptie onderin de nieuwsbrief uit.

Haachtsesteenweg 579 • Brussel, , 1031 • Belgium • Klik hier om uit te schrijven.