Het Hollandse Nieuwe-seizoen staat voor de deur. Vanaf woensdag 12 juni is de nieuwe haring weer verkrijgbaar. Noorse en Deense vissers zijn naarstig op zoek naar de traditionele Nederlandse vis. Lees verder →
89 procent van de Nederlandse sterrenrestaurants serveert één of meer vissoorten die rood scoren op de VISwijzer. Dat blijkt uit onderzoek van Good Fish Foundation (GFF). Lees verder →
Tonijn is een van de meest gegeten vissoorten in Nederland. Maar er bestaat ook veel onduidelijkheid over de duurzaamheid van tonijn. Tijd voor een avond waar deze vis centraal staat. Tijd voor het Grote Tonijndebat. Lees verder →
Het aanbod van gecertificeerde vis in de Nederlandse supermarkten is toegenomen. Bijna driekwart van de visproducten in de categorieën vers, diepvries en conserven draagt het MSC- of ASC-keurmerk. Lees verder →
SVO vakopleiding food krijgt ruim €820.000 subsidie uit het Regionaal Investeringsfonds mbo voor vernieuwing en versterking van de voltijdsopleidingen Generation Food. Lees verder →
Visbedrijf Dilvis in Akersloot opent zaterdag 15 juni de deuren van de rokerij voor het publiek. Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoe het proces van het ambachtelijk paling roken eruit ziet. Lees verder →
Van deze auteur uit de Verenigde Staten zijn al vele boeken over de verschillende aspecten van barbecueën verschenen. Hij wordt dan ook beschreven als ‘barbecue-goeroe’. In dit deel van de reeks richt hij zich specifiek op het gebruik van open vuur. Niet alleen van kolen in een barbecue, zoals wij Nederlanders dat gewend zijn, maar ook in gloeiend hooi en op een zoutsteen. Lees verder →
Anufood India toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van food en drink processing technologie, verpakkingsmateriaal en automatisering. Anko Reizen organiseert een reis naar deze internationale vakbeurs. Lees verder →
In dit nummer van Vismagazine leest u onder andere:Interview Karel van den HeuvelVisserijcijfers 2018Kees Hartevelt VisVis van de BBQVerslag Seafood Expo Global
Deze nieuwsbrief is een wekelijkse uitgave van Vismagazine, powered by Vakbladen.com. U ontvangt deze nieuwsbrief op e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Je ontving deze e-mail omdat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief van vismagazine.nl. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen van Vismagazine? Afmelden nieuwsbrief Wilt u een wijziging doen in uw profiel? Wijzigen Wilt u helemaal geen nieuwsbrieven meer ontvangen van Vakbladen.com? Afmelden