Hij komt... de lieve, goede Sint
Koffiecentrale, specialist in premium espresso koffie
Hoor... wie klopt daar?

Verse koffie en pinda's uit Maastricht

Ambacht met hoofdletter A


Toen Guillaume Dael in 1878 het bedrijf oprichtte, had hij nooit kunnen vermoeden dat zijn bedrijf meer dan 140 jaar later nog springlevend zou zijn. Maison Blanche Dael was al "hofleverancier" van vele Maastrichtenaren, maar bij het 125-jarig jubileum heeft het ook Hare Majesteit de Koningin behaagt het predicaat "hofleverancier" aan Blanche Dael toe te kennen.

Voor de roosterverse koffie van Blanche Dael hebben we terecht al veel fans. Een royaal assortiment met fantastische ambachtelijke kwaliteitskoffie. Maar heb je wel eens de verse doppinda's geproefd? Ze zijn niet te versmaden, zo lekker...
LET OP! Alle Roostervers bestellingen worden elke woensdagochtend om 09.00 uur in één keer doorgegeven aan de ambachtelijke roosterij. Uitlevering van de verse koffie koffie & gebrande pinda's vindt op donderdag of vrijdag plaats, afhankelijk van de door jouw gekozen melange. Bestel dus op tijd. 
► Ga naar Blanche Dael
Slowcoffee zet je met Chemex

Filterkoffie doen we slow

Met de Chemex® coffeemaker


De Chemex® Classic coffeemaker is de klassieker onder de koffiepotten. In 1941 door de Duits-Amerikaanse Dr. P.J. Schlumbohm ontwikkeld. De zandlopervormige glazen karaf met houten boord en leren veter plus ingebouwde filterhouder zet de meest heldere, pure en smaakvolle ambachtelijke koffie. Lekker traag, zodat er een mooie volle extractie plaats heeft voor een optimale smaakbeleving. Perfect in combinatie met specialty coffee als Dutch Barista Coffee of Blanche Dael. Meer informatie over Chemex® en bijvoorbeeld filters vind je hier.
► Klik hier voor Chemex producten
Cagliari SuperOro 1250 gram

SuperOro

Caffè Cagliari


Deze SuperOro (letterlijk vertaald: supergoud) van Cagliari is, wat ons betreft, van absolute topkwaliteit. Bij een filterdrager-machine "blubt" de fluweelachtige massa uit de machine. Een mooie donkerbruine, hazelnootachtige cremalaag met een uiterst fijnporige structuur.

Geef je ogen maar eens goed de kost, de smaak doet er niet voor onder. De aroma's flirten ongegeneerd met je gehemelte: cremig, met veel smaak en een zacht aroma. Deze melange is erg geschikt voor de bereiding van een echte Italiaanse espresso. We zijn SuperFan van deze SuperOro! Trouwens, tegenwoordig zijn ze in verpakkingen van maar liefst 1,25kg verkrijgbaar. 
► Bestel hier Cagliari SuperOro
10% korting op Miscela d'Oro Gran Gourmet

Miscela d'Oro Gran Gourmet

Delicaat, lichte cremakleur en zeer verrassende eigenschappen


De crema is licht van kleur en heeft een mooie tekening. Zoete noten, rozijnen, cashew. Zeer delicaat, klein zuurtje, klein bittertje, maar zo goed in balans. Dat belooft al veel goeds, maar het mooiste moet nog komen! In combinatie met melkproducten is deze melange helemaal in zijn element. Nu met 10% korting! 
► Bestel nu Gran Gourmet van Miscela d'Oro
E-mail niet zichtbaar? Bekijk het in je browser.
Keurmerken
Koffiecentrale B.V.
Rudolf Dieselweg 38, 5928 RA Venlo

KVK: 84740574 | BTW: NL863342474B01
TEL: +31(0)77 3200774
Facebook  |  Linkedin  |  X  |  Blog
Copyright © 2023 Koffiecentrale B.V. All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich ingeschreven heeft op onze nieuwsbrief via onze website. 
Uitschrijven - update je profiel 
Forward Forward
Share Share
Tweet Tweet
Share Share