Café de Klep: 'Nog twee maanden zo en dan is het einde verhaal'
| Horeca woest om drukke winkelstraten – samen is ver te zoeken | |
|
| De Klep: ‘Nog twee maanden zo en dan is het einde verhaal’ | |
|
| (advertorial) | Ondernemen in coronatijd, 5 tips | Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. Vooral de horeca is hard getroffen. Hoe kun je blijven ondernemen in coronatijd? Wat kun je doen voor je werknemers? 5 tips voor jou als horecawerkgever. | |
|
| | Ahmed Baglari: ‘Ochtend bouwmarkten en winkels open, horeca de middag’ | |
|
| Tien vragen over aanzeggen en de aanzegvergoeding | |
|
| (advertorial) | Ga voor Smaak! | Gaat u voor de lekkerste smaak? Een Oer Hollands product? Kies dan voor de lekkerste Ambachtelijke Mayonaise. Vol, romig en heerlijk karakteristiek van smaak! De lekkerste Mayonaise voor bij de frites maar ook uitstekend geschikt voor het maken van andere sauzen. Exclusief voor de Horeca! | |
|
| | Tips voor het uitlenen van personeel | |
|
| 'Alleen rijksten wonen in omgebouwd hotel' | |
|
| Lees 1 maand onbeperkt voor 1 euro | Hoe gaan andere horecaondernemers om met de huidige situatie? Volg het nieuws altijd en overal. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle verhalen en artikelen die je nergens anders leest. | |
|
| Aandachtspunten aanvraag TVL en HVA | Ondernemers kunnen zich melden voor extra steun. De TVL-regeling voor vaste lasten in het vierde kwartaal en de extra eenmalige opslag, zijn sinds woensdag 12.00 uur open. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|