Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''
 
 
Bas Hoebink startte zo’n zes jaar geleden met zijn restaurant – De Firma – in Nijmegen. Inmiddels vallen er drie Nijmeegse […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Grand Concours du Caviar op Folie Culinaire
 

Op woensdag 10 oktober organiseert Reitsma Seafood in samenwerking met Sturia Caviar de prestigieuze kaviaarkookwedstrijd […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Nederlands Oesterseizoen 2018-2019 officieel geopend
 
Op de Oosterschelde sleepte vandaag de YE155 de eerste oesters van het seizoen. Schipper Maurice Boone overhandigde de oesters […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd
 
Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Herman Hell en Hugo Kruijssen nemen vestigingen SUGO Pizza over
 
Horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen hebben drie vestigingen van SUGO […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...
 
Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Manouk Wols (Restaurant Dell?arte) wint Young Chef Award 2018
 
Vijf zelfstandig werkende koks tot 25 jaar streden woensdag op Gastvrij Rotterdam om de Euro-Toques Young Chef Award 2018. De […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging
 
Tijdens de BBB Maastricht kun je als bezoeker genieten van de kookkunsten van geweldige chefs die buiten hun ‘comfort zone’ […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Video: tweesterrenchef Claude Bosi van restaurant Bibendum*
 
In deze video zie je topchef Claude Bosi van restaurant Bibendum** in Londen aan het werk. Het leven van topchef Claude Bosi en […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Gast betaalt per ongeluk 3800 euro voor een glas wijn
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Restaurant Indonesia is terug in Rotterdam
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.