-- SenNet - SeniorenNet --

Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk hem in je browser, surf naar: https://www.seniorennet.be/Magazine/nieuwsbrief/221/

SenNetMagazine

dé nieuwsbrief voor de actieve 50-plusser

Jaargang 8 - Nr 7 - 2018

Site: www.SeniorenNet.be - Contact redactie: redactie@sennetmagazine.be - Hoorndriesstraat 133, Merelbeke - Hoofdredacteur: Inneke De Corte


SenNet Life

Vier jij valentijn of vind je het maar niks?

Valentijnsdag is de dag bij uitstek om je geliefde in de bloemetjes te zetten en te tonen hoeveel je van hem of haar houdt. Vind jij dat ook en probeer je van 14 februari iets speciaals te maken? Of misschien ben je niet zo’n romanticus en hou je niet van deze feestdag, of vind je het te commercieel? We zijn benieuwd naar jouw mening!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Geld & Werk

Belangrijke beleggingslessen van een ervaren belegger

Guido Van Herrewegen heeft bijna 40 jaar ervaring met sparen en beleggen. Als zelfstandige in een kantoor van het Gemeentekrediet maakte hij de, wat later zou blijken, fatale omvorming tot Dexia mee. Hij wierp zich op tot de specialist in sparen en beleggen en is twee jaar gedelegeerd bestuurder van VFB geweest. Ook nu blijft hij als bestuurder aan de kar trekken van de Federatie. Jan Reyns van VFB vroeg hem naar zijn beste beleggingslessen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

11 dagen het échte Spanje ontdekken in Andalusië? (advertentie)

Ontdek tijdens deze perfect uitgestippelde groepsreis de magische ongerepte natuur en enkele van de belangrijkste steden van het land: Sevilla, Cordoba, Granada en Malaga. Eddy Boeckmans neemt je mee naar de mooiste plekjes van Andalusië en laat je overnachten in gezellige viersterrenhotels in all-informule! Eerste vertrek: 6 april 2018. Meer informatie?


Relaties

Valentijn commercieel? 10 romantische tips die géén geld kosten

Wie geen grote fan is van Valentijnsdag, vindt vaak dat deze feestdag te commercieel is. Grote bedrijven lijken je wijs te maken dat je je geliefde wel een duur cadeau móet kopen om hem of haar te tonen hoe groot je liefde is. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie het leuk hebben samen en dat jullie genieten van elkaar, en daar hoeft niet veel geld aan te pas komen. Laat je inspireren door deze 10 tips!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Gezondheid

Hoge cholesterol: wat houdt dat in?

Een hoge cholesterol vergroot het risico op hart- en vaatziekten. Het is dus zeker geen overbodige luxe om je cholesterolwaarden te kennen en om er, als dat nodig is, iets aan te doen. Apotheker Piet Sollie gaat dieper in op wat cholesterol nu eigenlijk is, hoe het werkt en hoe je ervoor kan zorgen dat je cholesterol laag blijft. Meer bewegen en gezonder eten horen bij de eerste stap, maar ook bepaalde voedingssupplementen kunnen een handje helpen.
>> Lees verder    Reageer met je mening

Voorkom en genees blessures met TENEX! (advertentie)

Heb je ook regelmatig last van blessures aan de pols, elleboog, schouder of knie? Dan kan het Tenex-bandje jou zeker helpen. Dit bandje absorbeert de schokken en vibraties wanneer je elleboog, pols, schouder, enkel, knie of bovenbeen aan hevige schokken onderworpen worden. Bovendien neemt het zo de voornaamste oorzaak van blessures voor een groot deel weg. Koop nu jouw Tenex-bandje op onze webshop!


Reizen

Zin om in maart een weekje naar de zon te gaan? Geen singletoeslag!

Heb je dringend nood aan een beetje zon op je bol? Schrijf je dan nu nog snel in voor een van de drie geweldige promotiereizen van Organizacion Royal! Een weekje heerlijk genieten van het mooie weer op het Canarische eiland Lanzarote. Je kan kiezen tussen een fiets-, wandel- of verblijfvakantie, allemaal zonder singletoeslag!
>> Lees verder    Reageer met je mening


Recept

Voor de zoetekauwen: luchtige, gezonde chocoladecake

Hoort gezonder eten ook bij jouw goede voornemens, maar geniet je toch graag van een heerlijk dessertje? Foodblogger Judith Pagrach stelt je een gezonde chocoladecake voor! Deze cake bevat een stuk minder suikers dan een ‘gewone’ cake, en is toch lekker luchtig, smeuïg en vol van smaak. Een perfect idee om je partner te verwennen, je kinderen en kleinkinderen, of jezelf natuurlijk!
>> Lees verder    Reageer met je mening

Dankzij de BrilClip verlies je nooit meer jouw bril! (advertentie)

Ben jij ook een van die mensen die steeds loopt te zoeken naar z'n leesbril of zonnebril? Vanaf vandaag niet meer. Met een BrilClip heb je je bril altijd direct bij de hand. Het brilclipje werkt met een paar kleine magneetjes die de clip op zijn plaats houden. In een paar seconden heb je dat eenvoudig aangebracht en verwijderd. Je hoeft dus geen speld meer te gebruiken, waardoor je geen gaatjes meer in jouw kledij krijgt! Vergeet die lelijke koordjes rond je bril, maar kies voor deze moderne en onopvallende oplossing. Bovendien is dit geschikt voor elk type bril. Koop vanaf nu jouw BrilClip op onze webshop! Bestellen kan hier.


Cursiefje

Poëzie: Droomverlangen


>> Lees verder    Reageer met je mening


Cocktail Positivo


Grappig of Schattig

Titel: een inbreker?



Meer van Grappig of Schattig

Gespot op het internet

8 dingen die je kan hergebruiken als bloempot!

Klik hier voor het filmpje

Heb jij ook een vrolijk filmpje gespot op internet? Stuur het meteen door naar redactie@seniorennet.be

Opmerkelijk

Roodharigen zouden tot 20% meer verdoving nodig hebben bij operaties.

Meer opmerkelijk

Geluk

Roep uw geluk niet aan; het is een gast, die enkel ongenoemd met ons wil wezen; het vlucht, zodra het voelt dat het erkend wordt.
A. S. C. Wallis (1857 - 1925)
(Nederlands schrijfster (ps. van A.S.C. Opzoomer) )


Grapjes

Twee politiemannen bellen in paniek naar hun chef. 'We staan hier in een huis waar een vrouw haar man heeft neergeschoten. Hij liep over de vloer die nog niet opgedroogd was na het dweilen.' Chef: 'Hebben jullie de vrouw gearresteerd?' 'Neen, de vloer is nog niet droog!'

Meer grapjes

Nutteloos weetje

Het strepenpatroon van elke tijger is uniek en zit niet enkel op zijn vacht, maar ook op zijn huid.

Meer weetjes

Citaat

Het is een slechte kok, die zijn eigen vingers niet kan aflikken.
William Shakespeare (1564 - 1616)
(Engels toneelschrijver en dichter )

Meer citaten

Gezegde of spreekwoord

Als het melk regent, staan mijn schotels omgekeerd.
⇒ Wanneer ergens iets voordeligs te verkrijgen valt, loop ik het steevast mis.
Meer spreekwoorden



Partners SeniorenNet:

partnerspartnerspartnerspartners



Deze nieuwsbrief is een uitgave van SeniorenNet - Oplage 356.611
Je hebt deze mail ontvangen omdat je bent ingeschreven op de nieuwsbrief van SeniorenNet

Uitschrijven | Of contacteer ons op support@seniorennet.be
Deze nieuwsbrief werd verzonden naar newsletter@newslettercollector.com.