Hotel
Park
Events
Spetterende feestdagen beleven
Spetterende feestdagen beleef je in Wunderland!
Heb jij al plannen?

Dit jaar pakken we extra groot uit qua animatie en entertainment met als thema ‘Welcome to fabulous Las Vegas!’. Zowel voor jong als oud worden er allerlei bijzondere activiteiten georganiseerd. En natuurlijk kun je weer genieten van spetterende kerstshows, het gezellige Winter Wunderland in Kernie’s Familiepark en een superfeestelijke oud & nieuw-party. Wij kunnen niet wachten! Kom jij ook genieten van onbezorgde feestdagen in Wunderland Kalkar? Bekijk snel alle all-inclusive arrangementen op onze website!

Website Feestdagarrangementen
 
Een greep uit ons aanbod
 
Kerst 1 nacht
Kerst-Avondarrangement
incl. dinerbuffet
Slechts €119,00
Kerst 1 nacht
Kerst 2 nachten
Kerst
2 nachten
Slechts €268,00
Kerst 2 nachten
Kerst 3 nachten
Oud & Nieuw 2 nachten
Kerst
3 nachten
Oud & Nieuw
2 nachten
Slechts €357,00
Slechts €288,00
Kerst 3 nachten
Oud & Nieuw 2 nachten
 
 
 
Kerstcadeaus voor iedereen!
Houd je e-mail in de gaten...

Wij trakteren onze lieve Wunderland-vrienden graag op een kerstcadeautje… Wat dacht je van een waardebon van €100,00, een superzachte Kernieknuffel, tickets voor Kernie's Winter Wunderland, €50,00 korting of zelfs een verblijf voor het hele gezin? Houd je e-mail goed in de gaten de komende week, want binnenkort ontvang je een persoonlijke code. Met deze code kun jij de kerstbol laten schudden en zal er een mooie prijs verschijnen!

Kernie's Winter Wunderland meer info
Kernie's Winter Wunderland

Ook dit jaar snoozet onze koeltoren weer niet weg in een winterslaap, integendeel! Van 25 tot en met 31 december laat Kernie's Familiepark zich van zijn beste kant zien! Kleine (en grote) avonturiertjes kunnen in hun lekker warme winterkleding heerlijk stokbrood bakken boven een vuurtje, genieten van heerlijke warme drankjes en lekkernijen (tegen een kleine meerprijs), ritjes maken in geselecteerde en prachtig verlichte attracties, lekker relaxen en een kerstfilm kijken in de loungebar, zich prachtig laten schminken of helpen met het versieren van de allermooiste kerstboom! Daarnaast heeft iedereen toegang tot de eventhal, waar op 25, 26, 28 en 30 december een magische kerstshow wordt opgevoerd. Kernie's Winter Wunterland is niet alleen geopend voor hotelgasten, maar voor alle bezoekers! Koop je Winter Wunderland-ticket gauw online (€7,50) of aan de kassa (€9,50). Kids tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Kernie's Winter Wunderland meer info
 
Events

Tijd voor een feestje! Ook rondom de feestdagen hebben we weer leuke events op het programma staan.
Snowy White X-Mas Tickets
SNOWY WHITE X-MAS

Datum: 02-12-2017
Prijs: € 19,90

Las Vegas Party tickets
OUD & NIEUW: LAS VEGAS PARTY
Datum: 31-12-2017
Prijs: € 45,00

 
Volg ons
 
 
 
 
 
Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
47465 Kalkar
Germany
Uitschrijven