Bank verwacht bouwdip
Cobouw
Online versie
Meer bouwen met stro: ‘Het is een kwestie van geduld’
Lees verder >
(advertorial)
Ontzorg de aannemer
Van Berlo is vooral actief in de aanleg van logistieke centra. In 2003 werd een eigen engineersafdeling toegevoegd, die inmiddels bestaat uit vier constructeurs en zes tekenaars. Zo kan het bedrijf meer richting geven aan onze eigen ontwerpen en ideeën, vertelt commercieel directeur Glenn Verhoef.
Intrigerende proef met houten mast windmolens
Lees verder >
Eerste deur zeesluis IJmuiden op zijn plek
Lees verder >
(advertorial)
alt
De échte waarde van slank isoleren
Hoe slanker de gevel, hoe groter het gebruiksoppervlakte. Deze extra gebruiksoppervlakte vertegenwoordigt een commerciële waarde. Maar wat is de waarde van meer binnenruimte door slank isoleren en wat betekent dit voor de Return on Investment van bijvoorbeeld een appartementencomplex?
Bouw verliest duizenden banen in coronacrisis
Lees verder >
Van het gas af met zuinige gasgestookte warmtepomp
Lees verder >
(advertorial)
alt
Bouw Idee Café: de rol van digital construction
3D beton printen gaat de traditionele productiemethoden in de bouw niet volledig vervangen. Maar één ding is zeker: het krijgt hoe dan ook een belangrijke rol in het bouwproces, zeggen vier voorlopers op het gebied van 3D Printing tijdens het eerste Bouw Idee Café op 17 september.
Stem op de 13 genomineerden voor de Cobouw Awards 2020
Stem  >
(advertorial)
Borg kwaliteit met Snagstream
Misschien is het borgen van kwaliteit wel gesneden koek voor je. Of misschien vind je het allemaal nog wat lastig. Hoe je je ook voelt, Snagstream is er om je te helpen. Met enkele tikken op de tablet geef je aan waar aandachtspunten liggen en neem je alles op in je dossier.
Partnernieuws
Broodnodig in de bouw: een bouwprogramma en industrialisatie
“De afgelopen drie jaar was ik voorzitter van Betonhuis, de branchevereniging van de cement- en betonindustrie. Wat een jaren waren dat! We werden eerst geconfronteerd met stikstof- en PFAS-maatregelen en daarna met de coronacrisis."
Lees verder >
Column Lenny Vulperhorst
De beste wint
Nog nooit heb ik een column over sport geschreven. Maar nu moet het toch echt, omdat de ontknoping van de Tour de France ons een belangrijk strategische les leert.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright