Huskytocht, Scheermesjes, Stedentrip Antwerpen en meer

5 jaren geleden


Text only:

Dagelijks de Beste GoldenDeals | Online versie | Geen nieuwsbrief meer ontvangen, klik hier       Vandaag bij GoldenDeals       Huskytocht
  De beste vriend van de mens brengt je nu ook romantiek! Volg een
romantische fakkeltocht met husky's over de Zeeuwse kust! Optioneel uit te breiden met overnachting in een tipitent en heerlijk bekomen in een hottub!
  € 29,-     Scheermesjes
  Ga voor glad, ga voor zacht, ga voor alleen het beste resultaat! Met deze GoldenDeal ontvang je 8 scheermesjes welke gangbaar zijn voor zowel de Mach 3 als Gilette Fusion scheermesjes.   €9,95     Overnachting in Antwerpen
  Antwerpen is een geweldige stad vol cultuur, winkels, restaurants en gezellige kroegen. Wat te denken van het Museum aan de Stroom, het modemuseum of een heerlijke dag shoppen op de Meir!
  € 95,-       Alcoholtester met keurmerk
  Bob jij of Bob ik? De Bob is een algemeen begrip geworden binnen onze samenleving. Met deze GoldenDeal kun je altijd raadplegen of de hoeveelheid alcohol in je bloed zodanig is dat deelname aan het verkeer uitgesloten is!   € 9,95     3 stuks Genie Ahh Brah
  Genie Ahh Bra is dubbel laags met uitneembare soft pads. De pads zorgen voor een super draagcomfort en geven je buste een ideale ondersteuning!
  €19,95     Lymfedrainage behandeling
  Infrarood dieptewarmte-therapie zorgt er (tijdens een dieet) voor dat u gemakkelijker gewicht verliest en dat uw huid mooi stevig blijft. Ook de plekjes waar u normaal tijdens een dieet maar moeilijk afvalt!
  € 47,-       Opzetborstels voor Oral-B
  Een elektrische tandenborstel poetst geweldig en is veel beter voor de tanden dan een handmatige tandenborstel. Maar vergeet je ook weleens de opzetborstels te vervangen? Haal nu goedkoop een voorraad in
huis!
  € 9,95     Body Sculpture Ultrasound apparaat
    De behandeling komt voort uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven, die de onder de huid gelegen vetcellen en cellulitus opwarmen en afbreken!
 

€ 99,-

    IPL Behandeling MB Ocean
  De Venus CW-808 personal laser hair remover is een IPL-apparaat voor definitief ontharen met eenzelfde type laser als gebruikt wordt bij IPL-behandelingen in erkende schoonheidssalons!
  €129,-       Mozaiek
  Gedurende deze workshop komt de Gaudi in jou naar boven. Je gaat werken met allerlei gekleurde tegels en maakt je eigen unieke mozaïek kunstwerk!
  € 25,-     Astoria boxspring
 

Dankzij deze GoldenDeal een gezonde nachtrust met een Astoria boxspring van Bosch bedding inclusief matrassen, topper, kussens en bezorging!

  €399,-     Motorslipcursus
 

Weet jij wat je moet doen als je door
de gladheid in een keer de controle verlies op je motor? Ga voorbereid de weg op met een leerzame en sensationele slipcursus!

  € 89,-  
    Slipcursus
  Gevaar zit vaak in een klein hoekje.. Als je de controle verliest, moet je dan de auto juist laten gaan of bijsturen? Leer precies hoe of wat met deze slipcursus! Het is leerzaam, uitdagend en hartstikke spannend!
  € 49,-     Power Bank mobiele oplader
  Bij velen zal het herkenbaar zijn dat aan het eind
van de dag je telefoon aangesloten moet worden aan de oplader. Om ervoor te zorgen dat je altijd extra energie hebt hebben wij een speciale deal voor jou geselecteerd!
  € 39,95     Trike vliegen
  Trike vliegen word beschouwd als een van de manieren van vliegen waarbij je écht de vrijheid proeft. Kom nu supervoordelig trike vliegen, een echte 'try before you die' experience!
  € 99,-     Volg ons op:           Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor de GoldenDeals nieuwsbrief.
Geen nieuwsbrief meer ontvangen, Klik hier

Goldendeals.nl

Categorieën: Aanbiedingen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018