Opnieuw diefstallen buitenboordmotoren GOES - In de Oosterschelderegio heeft in de afgelopen dagen weer een nieuwe reeks diefstallen van buitenboordmotoren plaatsgevonden. Dat meldt de politie.

Lees verder (0 reacties) »
Gaslucht uit straatkolken Kortgene KORTGENE - De brandweer is vanochtend uitgerukt vanwege een melding van een gaslucht in de Wilhelminastraat in Kortgene.

Lees verder (0 reacties) »
Flinke portie geluk bij ongeluk Noordwelle NOORDWELLE - Een automobilist heeft donderdagavond bij Noordwelle een flinke portie geluk gehad toen hij met zijn auto over de kop sloeg. Hij kroop haast ongeschonden uit zijn auto.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
OM eist jaar voor aanzetten tot prostitutie MIDDELBURG - Tegen de 30-jarige T. C. uit Vlissingen is donderdag in Middelburg een gevangenisstraf van een jaar plus drie maanden voorwaardelijk geëist wegens het aanzetten tot prostitutie. Ook zou hij onder toezicht van de reclassering moeten komen te staan en een contactverbod met zijn slachtoffer moeten krijgen.

Lees verder (0 reacties) »
Meisje gewond bij aanrijding in Goes GOES - Bij een aanrijding in het centrum van Goes is donderdagmiddag een meisje op de fiets gewond geraakt.

Lees verder (0 reacties) »
Reeks inbraken en autodiefstallen opgelost BERGEN OP ZOOM - In Bergen op Zoom heeft de politie dinsdag vier jonge mannen aangehouden op verdenking van een reeks woninginbraken waarbij ook auto's werden gestolen. De diefstallen vonden plaats in Zeeland en eerder werden al verschillende wagens teruggevonden.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 17-09 - Dode bij ongeluk in Axel      
» 16-09 - Politie redt huwelijksnacht pasgetrouwd stel      
» 17-09 - Man valt met fiets en ligt uren op de grond      
» 18-09 - Arrestatie na mishandeling verkeersonflict      
» 16-09 - Twee gestolen auto’s teruggevonden in schuur      
» 17-09 - Man uren vermist bij Cadzand      
» 20-09 - Arrestatie na wilde achtervolging Zierikzee      
» 15-09 - Brand in camper bij woning Yerseke      
» 17-09 - Bestuurder Ellewoutsdijk was stomdronken      
» 17-09 - Dieven verliezen gestolen caravan      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links