Politie zoekt vrouw na diefstal in Goes GOES - Naar aanleiding van een diefstal in een flatgebouw in Goes is de politie op zoek naar een vrouw van ongeveer 25 jaar oud.

Lees verder (0 reacties) »
33-Jarige vrouw vermist vanuit Vlissingen VLISSINGEN - De politie is vanmiddag in Vlissingen en omgeving op zoek geweest naar een 33-jarige vrouw. Ze is inmiddels terecht.

Lees verder (0 reacties) »
Gasleiding geraakt bij woning Kortgene KORTGENE - Tijdens werkzaamheden bij een woning in Kortgene is vrijdag aan het begin van de middag een gasleiding geraakt.

Lees verder (0 reacties) »
Gevluchte man reed op gestolen brommer OOST-SOUBURG - De persoon die er donderdagavond vandoor ging na een ongeval in Oost-Souburg reed op een gestolen bromfiets. Dat heeft de politie bevestigd.

Lees verder (0 reacties) »
Brand Arduin gesticht door cliënt (24) WESTKAPELLE - De brand gisteren bij een woning van Arduin in Westkapelle werd aangestoken door een bewoner. Hij is overgeplaatst.

Lees verder (0 reacties) »
Diefstal paard blijkt eigendomsconflict SINT KRUIS - De 'diefstal' van een paard donderdag in het Zeeuws-Vlaamse Sint Kruis blijkt bij nader inzien meer een conflict. Dat zegt de politie vandaag.

Lees verder (0 reacties) »
Grote oefening geneeskundige dienst defensie VLISSINGEN - Bij de marinebasis in Vlissingen is een einde gekomen aan de internationale oefening 'Medic Diamond', gehouden door militairen van de geneeskundige dienst.

Lees verder (0 reacties) »
Handhavers met dood bedreigd in Goes GOES - In het centrum van Goes is donderdagmiddag een man aangehouden nadat deze twee handhavers van de gemeente had beledigd en met de dood had bedreigd.

Lees verder (0 reacties) »
Woninginbraak Kennedystraat Sint-Maartensdijk SINT-MAARTENSDIJK - Een woning in Sint-Maartensdijk is deze week het doelwit geweest van inbrekers. Dat meldt wijkagent Suzanne Kastelijn op Twitter.

Lees verder (0 reacties) »
Personenauto op zijn kop op A58 bij Goes GOES - Op de A58 is donderdagavond tussen Goes en Kapelle een personenauto op zijn kop terecht gekomen.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 18-10 - Ernstig ongeluk auto-vrachtwagen N258 Axel      
» 14-10 - Jongen (13) overleden in zwembad Goes      
» 14-10 - Jongen (13) verdronken na epileptische aanval      
» 13-10 - Twee zwaargewonden bij ongeluk Middelburg      
» 18-10 - Slachtoffer Axel moet mogelijk been missen      
» 14-10 - Man rent weg na ongeval A58 Rilland      
» 15-10 - Traumaheli voor zwaargewonde motorrijder      
» 14-10 - Toestand slachtoffers Middelburg onbekend      
» 16-10 - Zwaargewonde motorrijder had geen rijbewijs      
» 14-10 - Veel hulpdiensten voor medische noodsituatie      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links