'Ontslag van rechtsvervolging na steekpartij' MIDDELBURG - Tegen de 37-jarige D. B. uit Oostburg is maandag in Middelburg de maatregel van een tbs met dwangverpleging geëist. De officier van justitie beschuldigt de man van poging doodslag en vindt ook dat de man moet worden ontslagen van rechtsvervolging.

Lees verder (0 reacties) »
Trio ontkent mishandeling, OM eist celstraffen en taakstraf MIDDELBURG - De officier van justitie heeft tegen de 23-jarige F. E. uit De Klinge (B) en de 38-jarige J. S. uit Sas van Gent een gevangenisstraf van vier maanden geëist. Tegen de 21-jarige J. E. uit Sas van Gent en R. T. (20) uit Hulst eiste de officier elk een taakstraf van 180 uur. De mannen worden ervan verdacht dat ze 28 januari vorig jaar een bekende van te hebben afgeranseld. Het slachtoffer werd geschopt, geslagen en met een hondenketting bewerkt.

Lees verder (0 reacties) »
TBS na verkrachten nichtje verlengd MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft de tbs met dwangverpleging van de 47-jarige J. van der H. uit Zuidzande met twee jaar verlengd.

Lees verder (0 reacties) »
Niets buitgemaakt bij poging beroving Vlissingse VLISSINGEN - Bij de poging tot beroving zondagavond in Vlissingen is niets buitgemaakt. Het slachtoffer was volgens de politie een 50-jarige vrouw uit Vlissingen.

Lees verder (0 reacties) »
Brand in berging van flat Vlissingen VLISSINGEN - In een berging van een flat in Vlissingen heeft maandagmorgen enige tijd brand gewoed. Er raakte niemand gewond.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Mannen met bivakmutsen doen poging beroving VLISSINGEN - Op het fietspad bij de Zuidbeekseweg in Vlissingen hebben zondagavond twee personen met bivakmutsen geprobeerd iemand te beroven. Dat meldt de politie die nog op zoek is naar de daders.

Lees verder (1 reactie) »
Best bekeken nieuws:
» 20-04 - Zwaargewonde bij val van ladder Goes      
» 21-04 - Drie gewonden bij ongeluk N59 Bruinisse      
» 19-04 - A58 dicht door ongeluk, veel vertraging      
» 18-04 - Bestelauto botst tegen tractor, één gewonde      
» 21-04 - Meisje (3) ernstig gewond in Goes      
» 20-04 - Auto met aanhanger op de kop in sloot      
» 19-04 - Flinke schade bij ongeluk op parking      
» 22-04 - Traumahelikopter voor reanimatie op strand      
» 18-04 - Fietsster geschept door auto bij Heinkenszand      
» 21-04 - Gewonden bij ongelukken N59 Nieuwerkerk      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links