A58 even dicht na bermbrand bij Krabbendijke KRABBENDIJKE - Het verkeer op de A58 is vanmorgen tussen Krabbendijke en Rilland even stilgelegd na een bermbrand.

Lees verder (0 reacties) »
Verdachten mishandeling Middelburg langer vast MIDDELBURG - De twee verdachten die in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn aangehouden in Middelburg voor mishandeling blijven langer vast zitten. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Lees verder (0 reacties) »
Stomdronken bestuurster plast op straat BERGEN OP ZOOM - De politie heeft zaterdagavond in Bergen op Zoom een 35-jarige vrouw uit Sluis aangehouden voor het rijden onder invloed.

Lees verder (0 reacties) »
Dronken automobilist rijdt zonder verlichting MIDDELBURG - Een 33-jarige Vlissinger is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor het rijden onder invloed.

Lees verder (0 reacties) »
Man mishandelt twee vrouwen in Goes GOES - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 50-jarige man uit Goes aangehouden voor mishandeling van twee vrouwen.

Lees verder (0 reacties) »
Dronken bestuurder opgepakt in Goes GOES - Surveillerende agenten zagen zaterdagnacht rond 01.15 uur een bromfietser rijden over de Van Hertumweg in Goes. De jongeman op de brommer lag plat over zijn stuur en reed met ongeveer 70 kilometer per uur over de weg.

Lees verder (0 reacties) »
Bestelbus kwijt na rijden zonder rijbewijs MIDDELBURG - Bij een controle in het kader van de Wegenverkeerswet is zaterdagmiddag rond 17.10 uur, op het Groene Woud in Middelburg, een bestelbusje in beslag genomen door de politie.

Lees verder (0 reacties) »
Brand in pand Vlissingen snel geblust VLISSINGEN - In een pand in Vlissingen heeft in de nacht van zaterdag op zondag korte tijd brand gewoed. Het vuur kon snel worden geblust.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Felle autobrand in Middelburg MIDDELBURG - De brandweer heeft in de nacht van zaterdag op zondag een felle autobrand geblust in Middelburg.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 12-07 - Frontale botsing bij Colijnsplaat      
» 09-07 - Traumahelikopter voor patiënt Middelburg      
» 10-07 - Twee duikers gewond bij Wemeldinge      
» 08-07 - Twee gewonden bij ongeluk Aagtekerke      
» 09-07 - Forse schade bij ongeluk Ritthem      
» 11-07 - Arrestaties na oplichting huisaankoop      
» 08-07 - Forse file door aanrijding A58 Rilland      
» 09-07 - Vrouw gewond bij val met fiets Arnemuiden      
» 11-07 - Fietser gewond bij ongeluk Arnemuiden      
» 12-07 - Twee gewonden bij ongeluk Vlissingen      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links