Lichaam Angelique Vis-Raas mogelijk gevonden BEERSE (B) - Een lichaam dat donderdagavond werd gevonden in het Belgische Beerse is mogelijk dat van de vermiste 50-jarige Angelique Vis-Raas uit 's-Gravenpolder. De broer van de vermiste vrouw meldt via Facebook dat het lichaam van haar zus is gevonden maar de politie houdt nog een slag om de arm.

Lees verder (0 reacties) »
Vrouw (76) ligt te slapen, duo breekt in SINT-ANNALAND - Terwijl een 76-jarige bewoonster boven lag te slapen hebben onbekenden vannacht ingebroken in een huis in Sint-Annaland.

Lees verder (0 reacties) »
Bebloede vrouw op straat, man aangehouden MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Middelburg een vrouw gewond geraakt bij een geweldsdelict. Er is één verdachte aangehouden.

Lees verder (1 reactie) »
Mannen mishandeld in Krabbendijke KRABBENDIJKE - De politie doet onderzoek naar een melding van een mishandeling vannacht in de Dorpsstraat in Krabbendijke. Ter plekke zouden twee 24-jarige mannen zijn geslagen.

Lees verder (0 reacties) »
Man mishandelt krantenbezorger en steelt fiets AXEL - Een man heeft vanochtend in Axel een krantenbezorger mishandeld en diens fiets gestolen. Hij richtte ook vernielingen aan.

Lees verder (0 reacties) »
Auto in sloot N286, bestuurder gewond SINT-MAARTENSDIJK - De bestuurder van een personenauto is zaterdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk in Sint-Maartensdijk.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »
Woningbrand Statenlaan Middelburg MIDDELBURG - De Middelburgse brandweer is vrijdagavond laat met spoed uitgerukt voor een melding van een woningbrand.

Lees verder (0 reacties) »
Reddingsteam haalt tak uit boom Terneuzen TERNEUZEN - Het hoogtereddingsteam van de Veiligheidsregio Zeeland is vrijdagavond ingezet vanwege een loshangende tak.

Lees verder (1 reactie) »
Best bekeken nieuws:
» 21-09 - Vier gewonden bij ernstig ongeluk met fruitkar      
» 19-09 - Ernstig incident Dorpsstraat Krabbendijke      
» 20-09 - Zwaargewonde bij ongeluk Arnemuiden      
» 16-09 - Politieheli dwingt stropers tot stoppen      
» 17-09 - Vrachtwagen gekanteld bij Bruinisse      
» 18-09 - Ernstig ongeluk Rondweg Sluiskil      
» 19-09 - Slachtoffer ongeluk Sluiskil overleden      
» 19-09 - Gedumpte vaten gevonden bij N286 Tholen      
» 20-09 - Grote brand bedrijfspand Sint Philipsland      
» 15-09 - Aanvaring tussen zeilboot en binnenvaartschip      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links