Dronken trucker slingert door Westerscheldetunnel BORSSELE - Een vrachtwagenchauffeur heeft woensdagavond zijn rijbewijs moeten inleveren nadat hij slingerend door de Westerscheldetunnel had gereden. Hij bleek te veel alcohol gedronken te hebben.

Lees verder (0 reacties) »
Jonge vrouw slachtoffer zedenmisdrijf Middelburg MIDDELBURG - Het ‘ernstige misdrijf’ dat zondag plaatsvond in Middelburg betrof een jonge vrouw die het slachtoffer werd van een zedenmisdrijf. Dat heeft de politie, die eerder geen verdere mededelingen wilde doen, vanmiddag alsnog naar buiten gebracht.

Lees verder (5 reacties) »
Plaats voor nieuwe brandweerpost bepaald HEINKENSZAND - De nieuwe brandweerpost in Heinkenszand zou het beste op de hoek van de Guldenroedestraat en de Hoefbladstraat gebouwd kunnen worden. Dat concluderen Veiligheidsregio Zeeland en de gemeente Borsele op basis van een analyse van aanrijd- en uitruktijden.

Lees verder (0 reacties) »
Drie arrestaties na wietlucht uit auto's MIDDELBURG - De Zeeuws-Vlaamse politie heeft gisteren en vannacht bij twee verschillende drugsincidenten in totaal drie mannen aangehouden. Zij zitten alledrie nog vast.

Lees verder (0 reacties) »
Brandweer rukt uit voor schoorsteenbranden MIDDELBURG - De brandweer is dinsdagavond en woensdagochtend uitgerukt voor meldingen van schoorsteenbranden in respectievelijk IJzendijke en Oostdijk.

Lees verder (0 reacties) »
Medicijnen verloren tussen Ovezande en Goes GOES - Op de route tussen Ovezande en Goes is iemand een zak met medicijnen verloren. Daarvoor waarschuwt de politie.

Lees verder (0 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 09-01 - Dode gevonden in watergang Aagtekerke      
» 06-01 - Auto botst tegen boom, drie gewonden      
» 07-01 - Vrouw in Middelburg slachtoffer 'ernstig misdrijf'      
» 08-01 - Traumahelikopter voor incident Vlissingen      
» 09-01 - Jonge vrouw slachtoffer zedenmisdrijf Middelburg      
» 03-01 - Man gewond bij ongeluk in Middelburg      
» 08-01 - Gewonde met spoed naar ziekenhuis na ongeluk      
» 03-01 - Auto in de sloot bij Domburg      
» 06-01 - Bestuurder ongeluk Ossenisse had gedronken      
» 06-01 - Veel boetes bij controle in Vlissingen      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links