Automatisch brandalarm blijkt brandende vriezer WISSENKERKE - De brandweer van post Kamperland is vrijdagmorgen uitgerukt voor een automatisch brandalarm in Wissenkerke. Waar de meeste automatische meldingen loos of ongewenst zijn bleek er deze keer daadwerkelijk brand te zijn uitgebroken.

Lees verder (0 reacties) »
Man zonder rijbewijs heeft kind in losse Maxi-Cosi TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagavond in Terneuzen twee weggebruikers betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Eén van hen had een kind op de achterbank in een losse Maxi-Cosi. De ander had teveel gedronken.

Lees verder (4 reacties) »
Surfer gewond op het strand bij Domburg DOMBURG - Op het strand bij Domburg is zaterdagmorgen een surfer gewond geraakt. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees verder (0 reacties) »
Bewoner geslagen bij woninginbraak Poortvliet POORTVLIET - Twee mannen die in de nacht van vrijdag op zaterdag hebben ingebroken bij een woning in Poortvliet hebben daarbij de bewoner geslagen. De bewoner is hierbij gewond geraakt.

Lees verder (1 reactie) »
Bestuurder ongeluk Poortvliet reed onder invloed POORTVLIET - De man die vrijdagavond in Poortvliet met zijn auto van de weg reed en over de kop sloeg, had teveel gedronken. Dat heeft de politie zojuist vandaag gemaakt.

Lees verder (1 reactie) »
Schoolboeken in brand gestoken Krabbendijke KRABBENDIJKE - Het schooljaar is ten einde dus die boeken zijn niet meer nodig. Dat moet degene gedacht hebben die vrijdagmiddag in Krabbendijke enkele schoolboeken in brand stak.

Lees verder (5 reacties) »
Best bekeken nieuws:
» 28-06 - Jongen neergestoken in Goes, zes arrestaties      
» 01-07 - Reeks invallen in Zeeland door arrestatieteams      
» 28-06 - Omgekomen man Zaamslag 52 jaar oud      
» 28-06 - Dodelijk ongeluk Zaamslagsedijk Zaamslag      
» 30-06 - Flinke aanrijding N290 Zaamslag      
» 30-06 - Huiszoeking in woning Goese Dieplaan Goes      
» 30-06 - Ook doorzoeking pand Dorpsstraat Heinkenszand      
» 01-07 - Veel hulpverleners bij reanimatie Middelburg      
» 29-06 - Gewonde bij ongeluk Clinge, auto total loss      
» 01-07 - In totaal 30 invallen, negen arrestaties      
• Alle best bekeken nieuwsartikelen bekijken »
Altijd op de hoogte?
Volg ons nieuws ook via:
» Facebook
» RSS-feed
» Twitter (live updates)
Gesponsorde links